Redactia.ro
Home » TV » Cum a reacționat fiica Oanei Roman după separarea părinților ei

Cum a reacționat fiica Oanei Roman după separarea părinților ei

Oana Roman și Marius Elisei au ales să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au împreună o fetiță. Cei doi s-au despărțit la finalul anului trecut. Fiica lui Petre Roman a mărturisit cum a primit cea mică vestea separării și cum a reușit să treacă peste. 

Cum a reacționat fiica Oanei Roman după separarea părinților ei

Separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales pe fiica lor, Isa, în vârstă de 6 ani. Oana Roman a povestit cum a reacționat fetița la vestea separării și în ce stare este acum. Oana Roman a declarat că, deși ea și Marius Elisei nu mai locuiesc împreună, cea mică își poate vizita tatăl ori de câte ori își dorește.

,,O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe, am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri. Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa, a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare. Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana a mai mărturisit că cea mică a primit vestea într-un mod cât se poate de matur, dar că simte lipsa tatălui.

„Isa e mare, face 7 ani. Ea a înțeles foarte bine. Oricum este mult mai matură decât un copil de vârsta ei în gândire și am discutat fiecare cu ea. A înțeles. I-am spus că poate o să fim mai prieteni și mai bine și mai fără tensiuni. Eu asta îmi doresc. Oricât de echilibrată este ea, evident că nu îi este simplu și are momente când vrea să fie cu noi amândoi și este normal. Noi am crescut-o singuri, nu am avut bone. A crescut doar cu noi doi, în permanență”, a mai adăugat fiica lui Petre Roman.

Marius Elisei, declarații după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei locuiește singur de două săptămâni. Fostul partener al Oanei Roman a mărturisit că se descurcă mai bine ca niciodată și că trece printr-o perioadă foarte bună.

,,Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, a declarat acesta pentru Click!.

Deși s-a speculat că s-ar fi separat de Oana Roman pentru o altă femeie, acesta a declarat că nu dorește să vorbească despre motivele reale din spatele despărțirii.

,El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat mai mulți apropiați ai Oanei Roman.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: