Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat fiul Ioanei Năstase după ce a aflat de agresiune. Ce i-a cerut mamei sale?

Cum a reacționat fiul Ioanei Năstase după ce a aflat de agresiune. Ce i-a cerut mamei sale?

Fiul Ioanei Năstase a intervenit în cel mai recent scandal din showbiz. Băiatul a reacționat, după ce fostul tenismen a agresat-o pe mama sa.

Cum a reacționat fiul Ioanei Năstase după ce a aflat de agresiune

Scandalul dintre Ilie Năstase și actuala soție scoate la iveală tot mai multe detalii. Fostul tenismen neagă că și-a agresat soția vreo secundă, însă, imediat după episodul în care a fost necesară intervenția poliției, bruneta s-a întors la casa din Constanța.

Fiul Ioanei Năstase s-a arătat surprins de reacția pe care a vut-o fostul tenismen la adresa mamei sale. Ioana Năstase susține că fiul său i-ar fi spus să se gândească foarte bine la decizia pe care o va lua cu privire la Ilie Năstase, încercând însă să nu pună presiune pe ea sau să o influențeze în vreun fel. Ioana Năstase a declarat că este speriată și că îi este greu să asimileze ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul tenismen.

”Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a spus Ioana Năstase pentru playtech.ro.

Ioana Năstase a mai precizat că nu știe ce decizie va lua în acest sens, dar că va sta să analizeze lucrurile și că nu vrea să ia vreo decizie pripită, bazată pe emoțiile puternice de moment. Ioana susține că nu mai este doar o puștoaică care să gândească doar cu inima.

”Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum! După Istanbul am fost la munte cu câteva prietene şi, când m-am întors, l-am simţit încărcat negativ şi în ciuda tentativelor mele de a dezamorsa situaţia, a ieşit cum a fost mai rău​”, a spus Ioana pentru sursa citată.

Ioana Năstase l-a acuzat pe actualul soț că a agresat-o fizic, într-o locație din București. Cu toate acestea, fostul tenismen a declarat vehement aceste acte de violență asupra soției.

„Ce a aparut? Ca mi-am batut sotia, asa spune? Nu imi aduc aminte. Nu a facut plangere pentru ca am respecta? Daca asa zice ea, intrebati-o pe ea mai bine”, a spus Ilie Nastase pentru PRO Sport.

Situața din acest moment pare asemănătoare cu cea de dinaintea nunții celor doi din vara anului  trecut, atunci când Ioana oscila în legătură cu căsătoria cu Ilie Năstase, la slujba religioasă. Mai mult, soția fostului tenismen a declarat că nu a intenționat niciodată să îl schimbe pe Ilie.

,,Nu am încercat să-l schimb pe Ilie. Nu mi-am propus niciodată asta”, a spus Ioana Năstase pentru impact.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: