Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadouri: ”Doamne, copilul meu e USR-ist”

Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadouri: ”Doamne, copilul meu e USR-ist”

Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadouri: ”Doamne, copilul meu e USR-ist”

Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadouri? Prezentatorul de la Antena 3 a fost surprins de răspunsul fiului său. 

Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadouri

Mircea Badea este un prezentator carismatic și amuzant, iar acest lucru s-a transmis și la fiul său Vlăduț. Se pare că puștiul are o personalitate puternică încă de pe acum și știe exact cum să se impună. Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadouri?

Mircea Badea a dezvăluit, la Antena 3, că fiul său, Vlăduț, a dat un răspuns care l-a lăsat mască atunci când cineva i-a spus că, dacă nu a fost cuminte, nu vine Moș Crăciun. Răspunsul lui Vlăduț a fost clar: ”Îi fac dosar penal”. Mircea Badea a crezut că nu a auzit bine. ”Doamne, copilul meu e USR-ist”, a fost remarca realizatorului de la Antena 3.

Mircea Badea a răbufnit în platou

Mircea Badea este sătul de aceleași anunțuri, repetate la nesfârșit, ale specialiștilor cu privire la epidemia de coronavirus. El spune că s-a depășit limita răbdării și, în același timp, are și un mesaj dur pentru cei care nu respectă regulile.

”Eu nu mai pot să mai aud de la doctori şi de la nimeni acelaşi lucru. L-am auzit de un milion de ori, nu mai e nimic nou. Au acelaşi lucru de spus. Nu mai pot! Altceva nu au de spus? Vor să mai tragă un semnal de alarmă. Nu mai pot!  

Pe de altă parte, i-aţi văzut pe ăia care protestează că de ce se poartă mască în România? Doamne… mă cuprinde deznădejdea. Şi nu pentru că din cauza lor ar creşte numărul de cazuri. Ci pentru că nu ai cum, pur şi simplu. Ce îi nemulţumea pe ei? Că se poartă mască. Din toate lucrurile oribile care s-au întâmplat în România şi care atentau la libertatea individuală a cetăţeanului, cum ar fi felul în care s-a încercat implementarea sistemului Big Brother…Nu am văzut pe nimeni în stradă atunci! Şi lista exemplelor de lucruri cu adevărat importante care chiar afectează profund viaţa societăţii continuă, zero reacţii. Dar asta cu masca…

E ok să îşi exercite dreptul de a fi nemulţumiţi. Dar cu ce sunt nemulţumiţi? Cu toate lucrurile oribile care impactează major societatea nu sunt nemulţumiţi. Nu am văzut pe nimeni preocupat să se lămurească ce a fost la Sectorul 1. Nu, masca! Vor să ne asuprească. Asta cu masca e fix o frecţie! Sunt atâtea feluri în care libertatea este încălcată şi tot ce puteţi e masca?”, a fost reacția lui Mircea Badea la emisiunea ”În gura presei”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: