Redactia.ro
Home » TV » Unde locuiesc Mircea Badea şi Carmen Brumă? Nici acum nu au reuşit să scape de chirie

Unde locuiesc Mircea Badea şi Carmen Brumă? Nici acum nu au reuşit să scape de chirie

GALERIE FOTO (2) Mircea Badea şi Carmen Brumă

Mircea Badea și partenera lui de viață, Carmen Brumă, locuiesc împreună într-un apartament cu chirie. Cei doi nu plănuiesc să își facă un credit pentru a putea să își cumpere o locuință, așa că ei încă stau într-o casă cu chirie, deși sunt împreună de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună un fiu și o viață foarte liniștită.

Unde locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Aceasta e casa lor

Mircea Badea și Carmen Brumă locuiesc împreună într-o casă închiriată, pentru că, după cum spune chiar prezentatorul TV, nu a dorit nici un credit, fiindcă nu își permitea să cumpere singur casă, din propriile economii.

Iată ce declara acesta despre acest subiect:

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România. Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”, a spus Mircea Badea.

De ce nu se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă

Fiindcă sunt împreună de aproape 20 de ani, toată lumea este curioasă să afle când se vor căsători Mircea Badea și Carmen Brumă. Aceștia au declarat în repetate rânduri că nu doresc să facă nuntă și nu le surâde ideea căsătoriei.

”Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același. Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului‘, a declarat Carmen Brumă.

Mai mult, Carmen Brumă a explicat că ea nu vede necesitatea căsătoriei, dacă relația funcționează așa cum este ea. Aceasta a mers până la a spune că nu crede în monogamia oamenilor.

Carmen Brumă nu crede în monogamie

„De 7-8 ani tot aud întrebara asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat iubita lui Mircea Badea.

Totuși, Carmen Brumă spune că ea a fost cerută în căsătorie de Mircea Badea.

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, declară Carmen. “Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: