Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat Klaus Iohannis după exploziile de la Crevedia

Cum a reacționat Klaus Iohannis după exploziile de la Crevedia

Klaus Iohannis a promulgat legea: Alocațiile copiilor cresc din 2024

Raed Arafat, şeful DSU, a anunţat că 26 de pompieri au fost răniţi în urma exploziei de la Crevedia. De asemenea, Raed Arafat a explicat că o persoană a făcut infarct, însă fără să fie afectată direct de explozie.

„Evaluăm situaţia răniţilor care sunt la spitale şi ce locuri sunt. S-a discutat cu colegii de la Ministerul Apărării în cazul în care va trebui să evacuăm pacienţi în afara României, dacă va fi nevoie şi vom avea acceptul, şi aici ştiţi că durează până când obţinem acceptul, dar prima dată să vedem ce locuri sunt.

Din ce am înţeles, patru locuri pentru pacienţi critici există, pentru arşi. Asta la nivel de Bucureşti şi vedem în restul ţării ce va fi şi care va fi decizia, dacă transferăm afară”, a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Cum a reacționat Iohannis?

Klaus Iohannis, reacție după exploziile devastatoare de la Crevedia.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor îndurerate după exploziile devastatoare de la Crevedia.

O nouă tragedie a zguduit în această seară România și sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. 

Transmit condoleanțe familiilor îndurerate și le urez însănătoșire grabnică celor răniți. În acest moment, prioritatea zero este să le oferim celor afectați tot sprijinul necesar și să le facilităm accesul la tratament în regim de urgență.

De îndată ce situația din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea și regulile au fost încălcate. Solicit autorităților luarea de măsuri urgente pentru cei răniți astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete”, a transmis Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: