Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Laura Cosoi după ce a venit pe lume fetița lui Smiley! ”Li se întâmplă ce merită”

Cum a reacționat Laura Cosoi după ce a venit pe lume fetița lui Smiley! ”Li se întâmplă ce merită”

Cum a reacționat Laura Cosoi după ce a venit pe lume fetița lui Smiley! ”Li se întâmplă ce merită”

Gina Pistol și Smiley au primit cel mai minunat cadou ieri! Fiica lor a venit pe lume perfect sănătoasă. Laura Cosoi, fosta iubită a artistului, a avut prima reacție după nașterea fetiței. 

Cum a reacționat Laura Cosoi după ce a venit pe lume fetița lui Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit oficial părinți după ce Gina a născut o fetiță perfect sănătoasă. Toată lumea i-a felicitat și i-a încurajat pentru viața pe care urmează să o aibă.

Una dintre persoanele care i-a felicitat a fost Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley. Aceasta a avut prima reacție după ce Gina Pistol a adus pe lume primul ei copil. Relația Laurei cu Smiley a fost foarte mediatizată la acea vreme, dar despărțirea i-a lăsat, totuși, pe cei doi în relații foarte bune. De aici, de altfel, și reacția Laurei după ce a aflat și ea marea veste din showbiz-ul românesc.

“Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită”, a declarat Laura Cosoi, pentru Fanatik.ro.

Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă pe 9 martie

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, pe 9 martie, atunci când prezentatoarea de la Antena 1 a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm.

“Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol pe Instagram, imediat după ce a devenit mămică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


Smiley a conturat vestea minunată cu un mesaj în care a anunțat că Gina se simte bine și că fetița este sănătoasă.

“Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a fost mesajul lui Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: