Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Marius Elisei după declarațiile Oanei Roman! Vedeta susține că fostul ei soț ar avea o iubită

Cum a reacționat Marius Elisei după declarațiile Oanei Roman! Vedeta susține că fostul ei soț ar avea o iubită

Cum a reacționat Marius Elisei după declarațiile Oanei Roman! Vedeta susține că fostul ei soț ar avea o iubită

Marius Elisei a reacționat după ce fosta lui soție, Oana Roman, a declarat că acesta ar avea o iubită. Acesta a trimis un mesaj cu subînțeles. 

Cum a reacționat Marius Elisei după declarațiile Oanei Roman

Oana Roman și Mariu Elisei au pus punct relație de șapte ani pe care o aveau împreună. Neînțelegerile dintre ei au dus la un inevitabil divorț, iar de atunci cei doi trăiesc vieți separate. Însă, cu toate acestea, vedeta încă face declarații în presă despre fostul ei soț.

Recent, Oana Roman a declarat că Marius Elisei are o iubită. Iar, acum, fostul soț al vedetei a transmis un mesaj cu subînțeles. În timp ce Oana Roman trece cu greu peste divorț, iată că Marius Elisei își vede în continuare de viață. Vedeta a aflat chiar de la fiica ei că fostul ei soț este implicat într-o relație. Acesta ar fi fost și motivul principal pentru care Marius Elisei a refuzat să meargă în vacanță, în Egipt, cu Oana și fiica lor.

”A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman la un post de televiziune.

Acum, Marius Elisei a transmis un mesaj cu subînțeles pe contul lui personal de Instagram, având legătură cu declarațiile pe care Oana Roman le-a făcut.

”Învață să ai răbdare. Totul se întâmplă la momentul potrivit”, a fost mesajul transmis de fostul soț al vedetei. Iar, apoi, a urmat un al doilea mesaj: ”Când îți este frică să începi un lucru, fix atunci trebuie să îl începi”.

După postările lui Marius Elisei, fanii și-au pus semne de întrebare și s-au gândit dacă nu cumva aceste mesaje sunt direcționate către noua lui iubită. Mai ales, având în vedere faptul că după divorț Marius Elisei a mărturisit că atât el, cât și Oana au dreptul să fie fericiți și să își refacă viața cu altcineva.

Oana Roman resimte lipsa lui Marius Elisei după divorț

Oana Roman recunoaște că îi simte lipsa lui Marius Elisei, în urma divorțului. Întrebată de un fan dacă îi este dor de cel cu care are o fetiță, Oana Roman a precizat că nu știe, însă îi este dor de momentele petrecute de ei doi cu Isabela, fiica lor.

”Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, în luna februarie. Asta după ce s-au despărțit în luna Decembrie și, deși mulți se așteptau la o reîmpăcare, iată că nu a mai fost așa. În urma divorțului, au rămas în relații bune și au custodie comună asupra Isabelei. De curând, cea mică a împlinit șapte ani, iar pentru a nu-i da de bănuit în legătură cu despărțirea lor, părinții au luat parte împreună la serbarea zilei de naștere.

”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, spunea Oana Roman înainte de petrecerea fetiței sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: