Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, despre Marius Elisei: ”Resimt lipsa acestui timp al nostru”

Oana Roman, despre Marius Elisei: ”Resimt lipsa acestui timp al nostru”

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Vedeta a făcut noi dezvăluiri

Oana Roman încă se recuperează după divorțul de Marius Elisei. Întrebată dacă simte dorul față de fostul ei soț, vedeta a avut un răspuns ambiguu.

Oana Roman, despre Marius Elisei: ”Resimt lipsa acestui timp al nostru”

Oana Roman recunoaște că îi simte lipsa lui Marius Elisei, în urma divorțului. Întrebată de un fan dacă îi este dor de cel cu care are o fetiță, Oana Roman a precizat că nu știe, însă îi este dor de momentele petrecute de ei doi cu Isabela, fiica lor, potrivit Spynews.

”Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, în luna februarie. Asta după ce s-au despărțit în luna Decembrie și, deși mulți se așteptau la o reîmpăcare, iată că nu a mai fost așa. În urma divorțului, au rămas în relații bune și au custodie comună asupra Isabelei. De curând, cea mică a împlinit șapte ani, iar pentru a nu-i da de bănuit în legătură cu despărțirea lor, părinții au luat parte împreună la serbarea zilei de naștere.

Oana Roman își desființează tatăl, pe Petre Roman: “Cum să uiți că e ziua  unui copil care te iubește sincer?” | Click

”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile.”, spunea Oana Roman înainte de petrecerea fetiței sale.

După ce au divorțat la notar și au fost suprinși de paparazzi, foștii soți au confirmat public ruptura căsniciei.

”Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ (…) Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a transmis Oana Roman.

Marius Elisei rupe tăcerea după divorț! Cine a decis, de fapt, să  divorțeze: „Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt” - WOWBiz

Mama Oanei Roman nu conștientizează divorțul fiicei sale

Oana Roman o are în grijă pe mama sa, Mioara Roman, care suferă de Alzheimer. Vedeta a mărturisit că aceasta nu conștientizează situația cu care ea se confruntă în prezent. În trecut, Oana Roman a avut de a face și cu divorțul părinților săi. Reamintim că Petre Roman este recăsătorit cu o altă femeie, Silvia Chifiriuc.

”Toată lumea îmi spune: lasă, că ești puternică! Mi-aș dori să fie acum în jurul meu oameni mai puternici ca mine. Mama, paradoxal, este într-un silenzio stampa total. Se comportă ca și când divorțul nu ar exista. Am întrebat-o: mă, dar tu înțelegi ce se întâmplă? Nu a zis nimic. Tata e mega introvertit, lui îi e foarte greu să gestioneze situații de genul ăsta. Așa e el. Eu am dezvoltat un acut sentiment al abandonului după ce am pățit cu tata când eram mică. Am fost la psiholog, dar nu mi-a trecut’, a mai spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: