Redactia.ro
Home » Monden » Fotografie rară cu Oana Roman și femeile din familia sa! Cum s-a afișat vedeta de 8 martie

Fotografie rară cu Oana Roman și femeile din familia sa! Cum s-a afișat vedeta de 8 martie

GALERIE FOTO (2) Fotografie rară cu Oana Roman și femeile din familia sa! Cum s-a afișat vedeta de 8 martie

Oana Roman și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie foarte rară alături de femeile din familia sa. Cu ocazia zile de 8 martie aceasta a transmis un mesaj tuturor femeilor. 

Fotografie rară cu Oana Roman și femeile din familia sa

Indiferent de problemele cu care se confruntă, Oana Roman demonstrează că este o femeie puternică, iar astăzi a vrut să arate acest lucru fiind alături de cele mai importante femei din familia sa. Vedeta  a postat o fotografie rară alături de sora, mama și nepoata sa.

Astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, fiica lui Petre Roman a reușit să-și surprindă din nou fanii. Nu este o poză cu silueta ei, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, ci o fotografie în care apare alături de sora, mama și nepoata sa.

Ziua Femeii este prilej de sărbătoare pentru fosta soție a lui Marius Elisei, care a scotocit în cutiuța cu amintiri și a scos la iveală cel mai frumos tablou de familie. Mai mult decât atât, Oana Roman a recunoscut că este singura poză cu toate femeile din familia sa: Mioara Roman, Catinca Roman și Calina Roman, nepoata sa. De asemenea, fotografia a venit însoțită de un mesaj emoționant.

Fotografie rară cu Oana Roman și femeile din familia sa! Cum s-a afișat vedeta de 8 martie

”Este singura poză pe care o am în care suntem toate femeile din familie! Trei generații împreună. La mulți ani tuturor femeilor, ele sunt viață pentru ca doar ele dau viață. @rcatinca @calinanicolle”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Fanii eu reacționat imediat la postarea vedetei, pentru că o astfel de ipostază atât de frumoasă de familie nu a putut fi atât de ușor de trecut cu vederea de către cei din mediul online. Urmăritorii au lăsat comentarii care mai de care mai frumoase și pline de cuvinte de laudă la adresa Oanei Roman, dar mai ales, la cea a femeilor din viața sa.

”La multi ani cu sănătate, bucurii și împliniri!!!/ La Multi Ani  femei frumoaseGanduri bune – Zi minunata sa fie!/ Să aveți sănătate multă și Binecuvântare!!/ Să fiți sănătoase și să vă bucurați una de alta!/ La mulți ani frumoși și sănătoși!”, sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Oana Roman a renunțat la obțiunea de comentarii

Oana Roman este sătulă până peste măsură de criticile gurilor rele, astfel că a pus piciorul în prag și a luat o decizie radicală. Pentru a pune stop tuturor părerilor răutăcioase de la pozele ei, vedeta a decis să-și oprească comentariile de la postări, în acest fel reușind să elimine persoanele cu energii negative din viața sa.

”Pentru că elementele negative nu trebuie să mai existe pe pagina mea, ca să fie doar oameni frumoși și buni, nicio poză pe care o voi posta nu mai avea avea obțiunea de a comenta. Astfel încât cine vrea să-mi scrie să-mi dea un mesaj și în așa fel se vor mai liniști lucrurile puțin. Asta e singura variantă pe care am găsit-o ca să nu mai dau acces oamenilor cu energii negative să poată scrie la mine pe pagină”, a anunțat Oana Roman pe InstaStory.