Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Oana Roman după ce a slăbit! Vedeta s-a îmbrăcat în blugi după mulți ani

Cum arată Oana Roman după ce a slăbit! Vedeta s-a îmbrăcat în blugi după mulți ani

GALERIE FOTO (2) Cum arată Oana Roman după ce a slăbit! Vedeta s-a îmbrăcat în blugi după mulți ani

Oana Roman a trecut în ultima perioadă printr-o serie de schimbări majore, însă a reușit să facă față cu brio. Cea mai spectaculoasă schimbare a fost aceea că a reușit să slăbească foarte mult. 

Cum arată Oana Roman după ce a slăbit

Oana Roman este una dintre vedetele care a fost criticată pentru aspectul său fizic. Aceasta a slăbit considerabil, iar acum poate purta toate acele piese la care, cu ceva timp în urmă, doar râvnea. Recent, vedeta le-a spus fanilor ei că a îmbrăcat o pereche de blugi după mulți ani.

După ce a fost jignită deseori pentru kilogramele ei, Oana Roman a horătât că e timpul de o schimbara în viața sa, motiv pentru care s-a apucat de slăbit, iar acum abia dacă mai poate să fie recunoscută. A reușit să scape de 20 de kilograme și să le dea tuturor peste nas.

Cum arată Oana Roman după ce a slăbit! Vedeta s-a îmbrăcat în blugi după mulți ani

De când a ajuns la forma dorită, vedeta de la Antena Stars se bucură de ținutele pe care nu le-a mai purtat de mult timp, iar dacă în urmă cu doar câteva luni a apărut în colanți în cadrul unei emisiuni, astăzi Oana Roman le-a spus fanilor că a îmbrăcat și blugii după câțiva ani și e foarte mulțumită de felul în care arată în prezent.

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că este transparentă atunci când vine vorba despre schimbările prin care trece. Aceasta le-a arătat recent fanilor cum arată naturală și a spus adevărul despre operațiile estetice. Vedeta este un exemplu pentru urmăritorii ei, care o susțin și o apreciază pentru sinceritate.

De-a lungul timpului, Oana a vorbit deschis despre orice subiect, indiferent de cât de personal sau intim era acesta. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, astfel că Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice!

”Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul la estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa! Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct”, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: