Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a avut o aventură de-o noapte. Declarația șocantă a vedetei

Oana Roman a avut o aventură de-o noapte. Declarația șocantă a vedetei

GALERIE FOTO (2) Oana Roman a avut o aventură de-o noapte

Oana Roman a avut o aventură de-o noapte. Oana Roman și-a șocat fanii după ce a făcut o declarație surprinzătoare pe contul de socializare. Mai exact, soția lui Marius Elisei a acceptat provocările fanilor săi cu privire la cele mai incomode întrebări. Astfel, vedeta a recunoscut că a avut o aventură de o noapte.

Oana Roman a avut o aventură de-o noapte

Oana Roman a avut o aventură de-o noapte. Fiica fostului premier al României, Petre Roman a făcut o declarație șocantă după ce le-a acceptat provocarea fanilor de a răspunde la cele mai incomode întrebări. Așadar, Oana Roman a recunoscut că a avut o aventură de-o noapte. În ultimii ani, Oana a fost una dintre cele mai controversate și urmărite vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta a obișnuit să-și țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta a fost întrebată dacă a avut o aventură de-o noapte, iar Oana a spus adevărul. Soția lui Marius Elisei a spus că a existat un moment în viața sa în care a avut parte de o aventură de-o noapte. „E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mai mult, aceasta a fost întrebată dacă a avut o aventură cu Pepe, dar aceasta a spus că nu s-a întâmplat acest lucru pentru că îl consideră un frate. „Nu! Pentru că s-ar fi numit incest, deoarece el este realmente fratele meu. Și va fi până când nici eu, nici el nu vom mai fi. Și vom fi frați și sus, în Cer.”, a mai spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Oana Roman a recunoscut

Relațiile de iubire ale Oanei Roman

Cu toate că Oana Roman este cunoscută de mult timp, puțini sunt cei care au reușit să o surprindă în compania iubiților ei. Primul bărbat cu care s-a afișat a fost actualul ei soț, Marius Elisei. La un moment dat, se , zvonea că acesta este împreună cu ea din interes, dar cei doi formează o relație și astăzi. De-a lunguk timpului, Oana a avut mai multe relații cu personaje cunoscute din lumea mondenă. Acesta a fost împreună cu dansatorul Cornel Păsat timp de șapte ani. ”Am trăit o poveste frumoasă a vieții noastre. La un moment dat, m-am simțit singur. Au fost certuri, reproșuri”, a spus el. În 2009, în viața vedetei a apărut Alex Avram, colaboratul lui Cătălin Botezatu, care era cu 10 ani mai tânăr decât ea. Ulterior, cei doi s-au despărțit, motivul nu este cunoscut. La scurt timp, Oana a avut o legătură și cu Alex Căscatu, iar povestea lor de dragoste a durat numai o lună, pentru că acesta avea deja o relație. Se pare că acesteia îi plac bărbații mai tinerei, având în vedere că și actualul soț, Marius Elisei este mic cu 11 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar din iubirea lor puternică s-a născut Maria Isabela, minunea care le face viața mai frumoasă soțulor Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini