Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice! Cum s-a afișat vedeta în fața fanilor

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice! Cum s-a afișat vedeta în fața fanilor

GALERIE FOTO (2) Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice! Vedeta s-a afișat în fața fanilor complet naturală, fără niciun pic de machiaj pe față. 

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că este transparentă atunci când vine vorba despre schimbările prin care trece. Aceasta le-a arătat recent fanilor cum arată naturală și a spus adevărul despre operațiile estetice. Vedeta este un exemplu pentru urmăritorii ei, care o susțin și o apreciază pentru sinceritate, potrivit spynews.ro.

De-a lungul timpului, Oana a vorbit deschis despre orice subiect, indiferent de cât de personal sau intim era acesta. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, astfel că Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice!

”Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul la estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa! Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct”, a declarat Oana Roman.

Ca să-și susțină afirmațiile, Oana Roman s-a fotografiat pe contul ei de Instagram complet naturală, fără a avea pe față nici măcar un produs cosmetic.

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice

Oana Roman critică femeile care folosesc filtre

În urmă cu ceva timp, Oana Roman le-a atacat pe doamnele și domnișoarele din mediul online care folosesc în mod exagerat filtrele sau își editează pozele cu diferite programe. Vedeta le-a spus acestora că au făcut o „obsesie bolnvavă” și că ar trăi într-o realitate paralelă.

”Ați făcut multe dintre voi o obsesie bolnavă de-a dreptul cu editările și filtrele. Calmați-vă. Trăiți într-o realitate paralelă cu obsesii pe care vi le bagă alții în cap și nici nu vă dați seama că nu gândiți cu propria conștiință”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice! În același timp, Oana Roman a mărturisit că nu și-a făcut niciodată vreo operație estetică și că nici cremă nu obișnuiește să folosească prea des, doar atunci când își amintește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: