Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a făcut publică tranformarea fizică din ultimii doi ani! Cât a slăbit de fapt vedeta

Oana Roman a făcut publică tranformarea fizică din ultimii doi ani! Cât a slăbit de fapt vedeta

GALERIE FOTO (2) Oana Roman

Oana Roman a demonstrat cum a slăbit în ultimii doi ani! Vedeta a fost criticată tot timpul, iar acum mulți internauți au spus că nu există nicio diferență între aspectul pe care îl are acum și cel dinainte.

Oana Roman a făcut publică tranformarea fizică din ultimii doi ani

Oana Roman a postat o fotografie cu ea din 2019 și una din 2021, pentru a le arăta fanilor săi cât de mult a slăbit. Deși gurile rele au criticat-o pe vedetă, diferența este vizibilă, însă ciudat este faptul că Oana Roman nu a oferit niciodată informații cu privire la greutatea pe care o are, dar nici cu privire la câte kilograme avea înainte.

”2019 -2021. Fix doi ani între poze. Totul a început la o clinică, careia îi datorez practic rezultatul si motivația mea, și apoi în mintea mea s a schimbat ceva. Proceduri, dietă, apoi și ceai. În 2022 mi am promis ca voi ajunge la finalul acestui proces”, a scris Oana Roman, în dreptul colajului cu cele două fotografii.

Oana Roman a făcut publică tranformarea fizică din ultimii doi ani! Cât a slăbit de fapt vedeta

Internauții au fost uimiți de transformarea Oanei Roman. Dacă unii o acuză de faptul că s-a operat pentru a putea slăbi, alții o complimentează și o felicită pentru ambiția de care a dat dovadă.

”De ce nu spui ca te-ai operat ? Arati foarte bine, Felicitari ! / Felicitări f frumoasă și ambitioasă desteapta mult succes doamne ajuta / Oricum ești o femeie frumoasă, mai ales inteligentă, dar acum arăți de 25 de ani !  Ține-o tot așa! Să fii sănătoasă / Erai frumoasă și mai plinuță ,ești frumoasă și slăbuță.Ca să te menții mai slăbuță, trebuie să mănânci mai puțin, trebuie să gândești cît e stomacul de mare și cît trebuie sa încapă în el./ Ajunge! Ești minunata așa! Și înainte erai la fel, pentru că tu ești un om frumos din interior!”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor ei.

Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele

Oana Roman a fost deseori subiectul multor critici din mediul online pentru faptul că avea câteva kilograme în plus. Chiar și așa, nu s-a lăsat înfluențată de gurile rele și a devenit și mai puternică! Acum, fiica lui Petre Roman arată impecabil și atrage privirile tuturor după ce a reușit să slăbească 20 de kilograme.

Astfel, vedeta este un exemplu pentru multe femeie care își doresc să aibă o siluetă așa cum vor și care să le ajute să poarte toate acele piese vestimentare pe care nu îndrăznesc să le îmbrace. După o luptă grea cu kilogramele în plus, Oana Roman a reușit acum să ajungă la niște forme demne de invidia tuturor doamnelor și domnișoarelor. Fosta soție a lui Marius Elisei a slăbit spectaculos de mult și, în ciuda criticilor care apar la adresa sa, continuă să o facă. Mai mult decât atât, frumoasa vedetă a reușit să-și îndeplinească și un vis de demult, cel de a purta o rochie mulată.

”Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Într-un an și cateva luni am făcut proceduri și tin dietă. Țin post intermitent care presupune să nu mănânc nimic timp de 16 ore și beau un ceai care mă ajută foarte mult”, a scris vedeta pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: