Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a măritat din nou. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori

Cum a reacționat Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a măritat din nou. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori

Cum a reacționat Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a măritat din nou. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori

Iată cum a reacționat Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a măritat din nou. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori. Ce a spus Prigoana cand a fost intrebat despre noul mariaj al fostei sotii.

Cum a reacționat Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a măritat din nou. Cei doi au fost căsătoriți de cinci ori

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit in mare taină în cele din urmă, după ce la un moment dat au amânat evenimentul. Cei doi au îmbrăcat straie populare românești și și-au unit destinul la finalul săptămânii trecute.

„Ce-a unit Dumnezeu omul sa nu desparta!!!! Suntem fericiti si bucuroși ca ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorica, acolo unde sa fim doar noi și Dumnezeu si sa primim binecuvantarea divina pentru casatoria noastra!!!”, și-au început cei doi postarea în care au dat marea veste.

Slujba lor urma să fie și ultima care s-a rostit în limba română. „Bahmu” și soțul ei au dorit să se căsătorească în Mănăstirea Banceni din Ucraina în semn de protest, pentru că aceasta se va închide. Este vorba despre un lăcaș sfânt unde preoții ar fi fost hărțuiți din cauza faptului că nu au dorit să schimbe rit-ul în cel vechi, dar și pentru că țineau slujbe în limba română.

Adriana Bahmuțeanu a devăluit că au avut probleme la graniță din cauza unor încurcături.

„Nu am anunțat, am ținut secretul. Nu au știut nici măcar mamaicile noastre, altfel intrau în panică. Am avut peripeții la graniță. Am fost în Bucovina de nord. Era să nu ne mai ducem. Am avut niște încurcături cu actele și eu la un moment dat renunțasem, moment în care s-a trezit balaurul (n.r. – George Restivan) și a zis că trebuie să ne căsătorim. Am întârziat vreo două ore. A fost o aventură, s-a terminat cu bine.”, a declarat Adiana Bahmuțeanu, în exclusivitate, pentru Xtra Night Show.

Silviu Prigoană a fost întrebat ce părere are despre căsătoria Adrianei Bahmuțeanu, fosta lui soție. Cei doi au fost căsătoriți și au divorțat de nu mai puțin de cinci ori.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no comment!” – a răspuns Silviu Prigoană într-un material exclusiv Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: