Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Ștefan Bănică Jr. când cineva a jignit-o pe Lavinia Pârva?

Cum a reacționat Ștefan Bănică Jr. când cineva a jignit-o pe Lavinia Pârva?

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut de fanii săi ca un om calm, calculat și sincer. Deși nu este văzut răbufnind niciodată și are mereu grijă ce spune atunci când este în mediul public, de data asta artistul nu a mai putut să îndure și-a luat apărarea soției sale atunci când un urmăritor a jignit-o într-un comentariu.

Ștefan Bănică Jr, reacție dură în mediul online

Artistul Ștefan Bănică Jr. și-a ieșit din fire pe pagina sa de Instagram și i-a răspuns agresiv unui urmăritor care a îndrăznit să se ia de soția lui. După ce Ștefan a postat o fotografie cu Loredana Groza pe contul său au început să curgă comentariile, unele de bine, altele cu jigniri.

Unul dintre ei a avut ceva de comentat la adresa soției lui Ștefan, Lavinia Pârva, pe care a făcut-o ”pițipoancă”. Acest lucru la înfuriat pe artist și nu a putut să nu-i răspundă fanului, scrie spynews.ro.

Respectivul a scris un comentariu care se referea la operațiile estetice și asemănat-o pe Lavinia Pârva cu Andreea Tonciu. ”Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, a scris acesta. După ce a citit acest comentariu, Ștefan nu a mai ținut cont că este în mediul online și că totul este public, astfel că i-a răspuns fanului aspru.

”Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară”, a răspuns juratul.

Lavinia și Ștefan se ințeleg mai bine ca oricând

Lavinia și Ștefan formează un cuplu din 2013. Deși la început nimeni nu credea în ei, iar lui Ștefan i-a fost greu să facă relația publică, aceștia au rezistat și au ajuns să se găsătorească, ba mai mult în 2019, Lavinia a născut un băiețel, Alexandru Bănică, care l-a făcut pe Ștefan un bărbat fericit. În ciuda faptului că există o diferență destul de mare între ei, și anume 17 ani, acest lucru nu pare că a reprezentat un impediment pentru cele două vedete.

Înainte să își unească destinul cu Lavinia, Ștefan a mai fost căsătorit de două ori și a avut și o relație de lungă durată. Are doi copii minunați, care se pare că se înțeleg de minune cu iubita sa. În ipostaza de mamă, Lavinia este o femeie foarte grijulie. A știut imediat cum să se facă plăcută de copiii lui Ștefan, mai ales că de un an de zile este și ea mămică. Cum este o fire caldă, i-a unit pe toți, reușind să le fie atât părinte, cât și prietenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: