Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat tatăl Robertei după ce a aflat că Miruna Pascu a fost eliberată din arest. Bărbatul: „Plâng ca un copil, mă credeți?”

Cum a reacționat tatăl Robertei după ce a aflat că Miruna Pascu a fost eliberată din arest. Bărbatul: „Plâng ca un copil, mă credeți?”

dragomir

Părinții celor doi tineri uciși de către Vlad Pascu în 2 Mai sunt revoltați de decizia luată de către judecători. Miruna Pascu a fost eliberată din arestul preventic și a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Care este cea mai mare temere a părinților Robertei și Sebi, tinerii care și-au pierdut viața după ce Vlad Pascu a urcat la volan, în ciuda faptului că se afla sub influența unui cocktail de droguri.

Cum au reacționat părinții victimelor tragicului accident din 2 Mai atunci când Miruna Pascu a fost eliberată

În cursul zilei de luni, 9 octombrie, Miruna Pascu a primit veștea pe care o aștepta de ceva vreme cu sufletul la gură. Judecătorii au decis ca ea să fie plasată la domiciliu sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și să nu mai stea în spatele gratiilor. Această decizie i-a înfuriat la culme pe părinții celor două victime ale accidentului produs de către fiul Mirunei, Vlad Pascu.

În perioada în care se află sub control judiciar, Miruna Pascu este nevoită să respecte mai multe reguli pentru a nu ajunge din nou în spatele gratiilor. Miruna Pascu trebuie să respecte următoarele obligații: să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată, să informeze organul judiciar dacă își schimbă locuința, să se prezinte la organul de supraveghere, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată, să nu depăşească raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanței de judecată, să nu comunice direct sau indirect cu inculpatii și cu martorii din dosar.

Tatăl Robertei Dragomir a dezvăluit că se teme că Miruna, odată revenită acasă, nu se va concentra asupra creșterii celuilalt copil al său așa cum a declarat procurorilor DIICOT, ci va continua să încerce tot felul de modalități prin care să-l scape basma curată pe Vlad, fiul dependent de droguri încă de la o vârstă fragedă. Familia Pascu dispune de influență și de sume impresionante de bani, așadar tatăl Robertei este de părere că Miruna se va folosi de orice mijloace pentru ca fiul său să nu ajungă mult timp în spatele gratiilor.

„Trăim în România, doamna Miruna are și deține anumiți bani. Cu banii poți face orice. Fierb, nu există zi de la Dumnezeu… Mi-am început serviciul, mă retrag să nu mă vadă turiștii cu care sunt, mă retrag și plâng.

Părinții victimelor speră că Vlad va primi pedeapsa pe care o merită

Plâng ca un copil, mă credeți? Dacă într-adevăr s-a întâmplat asemenea minuni, rușine cui a încercat să manipuleze și să pună batista pe tambal”, a declarat tatăl Robertei, în cadrul unei emisiuni.

Nici tatăl lui Sebastian, celălalt tânăr ucis de Vlad Pascu, nu este foarte optimist în ceea ce privește soluționarea cazului Pascu, însă speră din tot sufletul că judecătorii din România își vor face treaba așa cum trebuie, iar vinovatul va fi pedepsit pe măsura gravității faptei pe care a comis-o.

„Sper să nu își facă mișculațiile și să îi ofere o pedeapsă mai mică băiatului. Sper asta și chiar mă încred în justiție să îi dea pedeapsa care trebuie și pedeapsa maximă”, a declarat tatăl lui Sebastian.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: