Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reuşit chef Florin Dumitrescu să slăbească 10 kilograme în 21 de zile. Cele trei alimente de bază în această dietă

Cum a reuşit chef Florin Dumitrescu să slăbească 10 kilograme în 21 de zile. Cele trei alimente de bază în această dietă

Chef Florin Dumitrescu afişează, în aceste zile, o formă de invidiat, iar asta pentru că a reuşit să scape de o mulţime de kilograme. Mai exact, de 10, şi într-un timp record: în 3 săptămâni.

Fanii celebrului bucătar de la Antena 1 au fost curioși să afle care este regimul pe care l-a ținut. Florin Dumitrescu a ales o dietă strictă bazată pe trei alimente. Nu este prima dată când bucătarul a ținut această dietă, iar prima oară a slăbit 17 kilograme, iar acum 10.

O dietă în care alternează 3 alimente

În această cură de slăbire se alternează trei alimente: varză, orez și piept de pui. În primele trei zile mănânci doar varză, în următoarele trei zile ai voie să consumi doar orez, apoi urmează încă trei zile în care poți mânca doar piept de pui. În cea de-a zecea zi, ai voie să consumi doar legume crude sau legume gătite la grătar.

Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a povestit recent Florin Dumitrescu, pe Instagram.

A renunţat la pâine

Chef Florin Dumitrescu nu mai mănâncă pâine. El a dezvăluit şi ce se pune în pâinea făcută la brutărie.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp.

La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri.

Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi”, a povestit bucătarul la un podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: