Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Irina Columbeanu să-și facă mândru tatăl! Irinel Columbeanu: “Este o adevărată domnișoară”

Cum a reușit Irina Columbeanu să-și facă mândru tatăl! Irinel Columbeanu: “Este o adevărată domnișoară”

Și frumoasă, și deșteaptă! Așa am putea să o descriem pe Irina Columbeanu, ajunsă acum domnișoară în toată regula. Mai mult, cu ultima ei decizie, a reușit să-l facă mândru pe tatăl ei.

Irinel Columbeanu este cel mai fericit atunci când vine vorba de fata lui și a Monică Gabor, Irina Columbeanu, cu care ține legătura la telefon, fiind plecată în America.

Cum a reușit Irina Columbeanu să-și facă mândru tatăl! Irinel Columbeanu: “Este o adevărată domnișoară”

Fiind deja o adolescentă de 14 ani, Irina Columbeanu știe deja ce își dorește să facă în viitor. Vrea să urmeze cariera de avocat, iar tatăl ei este foarte mândru de fiica sa. Irinel Columbeanu a dezvăluit cum se pregătește deja.

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, „mock trial”, de fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat.

Ce m-a impresionat e ca ea a participat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune.

Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că  pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a mărturisit Irinel Columbeanu, într-o declarație pentru Click.

Irina Columbeanu, deja la volan!

Deși a împlinit 14 ani, în ianuarie, încă nu are buletin. Și asta pentru că domnișoara Irina Columbeanu trebuie să ajungă în România pentru acest lucru. Dar din pricina restricțiilor pandemice, dar și programul său de la școală, fiica lui Irinel Columbeanu nu a avut cum să ajungă în țară.

Cu toate acestea, se pare că Irina Columbeanu reușește să facă, la vârsta așa fragedă, ceva ce adolescenții români au voie să facă abia după ce împlinesc 18 ani.

Mai exact, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor deja conduce mașina familiei!

„E adevărat. A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce. Din câte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vieții”, a mai spus Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: