Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum a reușit o noră să-și pună soacra băgăcioasă la respect. Metoda ingenioasă care a funcționat perfect!

Cum a reușit o noră să-și pună soacra băgăcioasă la respect. Metoda ingenioasă care a funcționat perfect!

O viitoare mireasă a împărtășit pe Reddit o experiență neobișnuită, în care a fost nevoită să facă față unei soacre extrem de băgăcioase. Povestea ei a stârnit o mulțime de reacții, iar subiectul a devenit viral pe internet, întrucât a atins o temă sensibilă cu care multe persoane se confruntă: relația complicată dintre noră și soacră.

Femeia explică faptul că, în urmă cu șapte ani, și-a cumpărat o casă, mult înainte să-l cunoască pe actualul ei logodnic. După ce s-au mutat împreună, logodnicul ei nu și-a adus toate lucrurile în noua locuință, așa că mama lui venea din când în când să-l ajute să se instaleze. În scurt timp, însă, femeia a început să se confrunte cu problema unui comportament invaziv din partea viitoarei sale soacre. Aceasta obișnuia să-i cotrobăie prin lucruri ori de câte ori avea ocazia, pretinzând că vrea doar să o ajute cu treburile casnice.

Logodnica mărturisește că, deși logodnicul ei era obișnuit cu acest comportament al mamei sale, pentru ea devenise insuportabil

„El era obișnuit cu ea, așa că nu îl deranja faptul că era foarte băgăcioasă și că umbla prin lucrurile noastre. Dar pe mine mă enerva teribil și când îi spuneam să nu mai facă asta, își lua o față de inocentă și îmi spunea că vrea doar să mă ajute cu treburile casnice. În biroul meu de acasă aveam, pe monitor, un mic post-it pe care am scris „Sunt inteligentă, sunt talentată și merit tot ce-i mai bun în viață”.

E ceva ce mi-a recomandat psihoterapeutul meu să fac pentru a mă face să mă simt bine în pielea mea și încrezătoare înaintea unui interviu angajare”, a mărturisit logodnica pe Reddit. Ea a continuat să explice că, după ce a văzut biletul respectiv, viitoarea ei soacră a făcut o glumă pe seama acestui lucru, lucru care a deranjat-o foarte tare.

„Într-o zi am chemat-o la mine pe prietena mea cea mai bună și după câteva pahare, am început amândouă să scriem tot felul de mesaje pe niște bilețele, pe care le-am ascuns printre lucrurile mele, ferm convinsă de faptul că soacra mea le va găsi. Nu erau niște afirmații serioase, ci ceva de genul

„Sunt frumoasă și cu haine, și fără. Dar mai ales fără. Sânii mei sunt legendari” sau „Știu să mângâi, dar știu să și zgârii”. Când soacra mea a găsit biletele, i le-a arătat direct logodnicului meu și a încercat să îi spună că sunt instabilă psihic și că e o idee proastă să se căsătorească cu mine. Ce-i drept, de atunci nici nu s-a mai atins de lucrurile mele”, a mai adăugat femeia.

Pentru a-i da o lecție soacrei sale, viitoarea mireasă a hotărât să se distreze puțin pe seama ei

Într-o seară, împreună cu cea mai bună prietenă a ei, după câteva pahare de vin, au început să scrie mesaje amuzante și provocatoare pe mai multe bilețele, pe care le-au ascuns printre lucrurile femeii.

Într-adevăr, soacra a găsit bilețelele și, în loc să se amuze, le-a arătat direct logodnicului, susținând că femeia are probleme psihice și că este o idee proastă să se căsătorească cu ea. Acest moment a stârnit o adevărată furtună în relația dintre cei doi logodnici. Logodnicul, confruntat cu aceste bilețele, a întrebat-o pe viitoarea mireasă dacă mama lui i-a umblat din nou prin lucruri. Femeia i-a confirmat că era o farsă, iar el, deși a înțeles situația, a rugat-o să nu continue.

„Mi-a spus că îi îngreunez situația, că mama lui e foarte protectoare și că încearcă să se obișnuiască cu gândul că fiul ei se mută pentru prima dată cu cineva. Iar eu nu fac decât să o agit și să o fac să creadă că nu sunt suficient de bună pentru el,” a adăugat femeia. Logodnica, puțin îngrijorată de reacția viitorului ei soț, a apelat la comunitatea de pe Reddit pentru a cere sfaturi cu privire la acțiunile ei.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar majoritatea utilizatorilor au susținut-o, considerând că reacția soacrei este inacceptabilă. „Îți cotrobăie prin casă! Eu aș fi mers mai departe și aș fi lăsat bilețele de genul: „Nimănui nu-i place un spion” și „Nu ești binevenită să umbli prin lucrurile mele”. Dar ale tale au fost al naibii de amuzante,” a comentat un utilizator. Alții au sugerat că logodnicul ar trebui să ia atitudine și să-i spună mamei sale că nu are voie să cotrobăie prin lucrurile viitoarei sale soții.

Cu toate acestea, unii utilizatori au avertizat-o pe viitoarea mireasă că logodnicul ei pare să-și aleagă mama în locul ei, ceea ce ar putea crea probleme pe termen lung în relația lor.

Povestea acestei viitoare mirese ridică o întrebare importantă despre granițele în relațiile de familie și despre cât de mult ar trebui să intervină părinții într-o relație de cuplu. De asemenea, arată cum umorul poate fi folosit pentru a gestiona situații tensionate, dar și cum poate degenera o glumă bine intenționată în probleme reale de cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect