Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit s-o cucerească iubitul tinerel pe Marcela Fota. Cadoul surprinzător pe care i l-a făcut. Nu e pentru orice buzunar FOTO

Cum a reușit s-o cucerească iubitul tinerel pe Marcela Fota. Cadoul surprinzător pe care i l-a făcut. Nu e pentru orice buzunar FOTO

GALERIE FOTO (3)

Marcela Fota  este una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Aceasta are frumoasa vârstă de 45 de ani, iar viața, din păcate, i-a presărat o tragedie din care abia a reușit să-și revină. În urmă cu doi ani și-a pierdut sufletul pereche, iar acum este în sfârșit pregătită să mai dea o șansă iubirii. Iată toate detaliile!

Cum a reușit s-o cucerească iubitul tinerel pe Marcela Fota

Îndrăgita cântăreață, Marcela Fota și-a refăcut viața, la doi ani de la moartea soțului ei. Aceasta se află în prezent într-o relație cu un tânăr milionar pe nume Alex, în vârstă de doar 23 de ani, ai cărui părinți sunt oameni de afaceri din Craiova.

„În anul 2021, potrivit datelor fiscale depuse la ANAF, firma tatălui iubitului cântăreței a făcut afaceri de peste 82 de milioane de lei, adică peste 16 milioane de euro.
Potrivit informațiilor, de ceva timp, iubitul Marcelei Fota ar fi chiar managerul companiei familiei. Firma care își centrează activitatea în domeniul construcțiilor a fost fondată în urmă cu 15 ani”, relatează Fanatik.ro.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota pentru sursa citată. 

Cadoul surprinzător pe care i l-a făcut

Iubitul tinerel al Marcelei Fota nu se uită la bani și o surprinde deseori cu atenții scumpe. Iată că interpreta de muzică populară a deschis ochii dis de dimineață înconjurată de flori! Aceasta a primit un buchet enorm de trandafiri de la  iubitul său pe care l-a postat rapid pe InstaStory, Instagram.

Totodată, vedeta a primit în urmă cu puțin timp un alt cadou special, un telefon de ultimă generație, de peste 1000 de euro, dar și un trandafir roșu, în semn de iubire.

Vedeta nu a ezitat și a postat imediat imaginea cu surpriza de la iubit pe InstaStory!

Marcela Fota a trecut prin momente tragice

Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață în urma unui infarct, la doar 47 de ani, la o zi după Crăciun. Familia acestuia a trecut printr-o adevărată dramă, spre finalul anului 2020, când s-a dus la cele veșnice. Din acel moment, viața artistei și a băiețelului lor, David, s-a schimbat radical. Cântăreața a căutat putere pentru a putea să-și crească fiul în armonie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: