Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme. Vedeta a spus adevărul!

Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme. Vedeta a spus adevărul!

GALERIE FOTO (7) Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme

Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme. Prezentatoarea tv de la Kanal D a surprins pe toată lumea după ce a reușit să slăbească zece kilograme. Silvia Ioniță a ajuns să cântărească 55 de kilograme. Blondina a explicat cum a reușit să ajungă la acest record în doar un an de zile.

Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme. Vedeta a spus adevărul!

Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme. Prezentatoarea de la Kanal D este una dintre cele mai apreciate din țară, iar în ultimele săptămâni, fanii au remarcat faptul că Silvia Ioniță a slăbit foarte mult. Spre surprinderea tuturor, blondina a reușit să slăbească zece kilograme într-un timp relativ scurt. Întrebată de multă lume cum a reușit să piardă atâtea kilograme, Silvia a decis să spună secretul. „Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta.Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea”, a declarat Silvia Ioniță.

Vedeta a declarat că nu mai consumă E-uri, iar Sonia Burtic, prietena sa nutriționistă a fost cea care i-a făcut dieta minune. Silvia are trei mese pe zi și o gustare opțională. Aceasta a spus că a eliminat definitiv fast-food-ul și a micșorat porțiile de dulce și de pâine. „Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi”, a dezvăluit vedeta tv. Silvia recunoaște că multă lume îi spune că a exagerat cu slăbitul. “Sunt oameni care-mi spun că am exagerat, că sunt prea slabă, ba chiar urâtă aşa”, a dezvăluit ea.

Silvia Ioniță, despre operațiile estetice

În vârstă de 49 de ani, Silvia Ioniță are un corp de invidiat. Deși se află mereu în lumina reflectoarelor, prezentatoarea știrilor Kanal D recunoaște că s-a gândit la anumite mici intervinții chirurgicale, dar acum nu este momentul. “Încep să am o părere bună despre intervențiile estetice și, dacă va fi nevoie, voi recurge și eu la variante ajutătoare. Mi se pare civilizat să faci discret o astfel de operație, astfel încât să nu stârnești râsul în loc de admirație.Nu mă opun subiectului. Nu am mers în nici un cabinet până acum, dar când voi simți nevoia o voi face. Am multă grijă de mine și cred că, înainte de a apela la un medic estetician, trebuie să ne îngrijim atât pe interior cât și pe exterior”, declara prezentatoarea în urmă cu ceva timp. În ceea ce privește mâncarea, Silvia a recunoscut că este o persoană pofticioasă și gurmandă și nu este deloc de acord cu înfometarea”, a mai spus vedeta.

Prezentatoarea tv are o fetiță de nouă ani, Ana Sofia. Sarcina vedetei a fost o adevărată surpriză pentru cei din jurul ei. După ce a născut, Silvia declara că mamele care se confruntă cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii nu ar trebui să slăbească imediat după naștere, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Silvia impreuna cu fiica sa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: