Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reușit Viorica de la Clejani să slăbească 20 de kilograme fără diete draconice? Băutura miraculoasă pe care a consumat-o zilnic

Cum a reușit Viorica de la Clejani să slăbească 20 de kilograme fără diete draconice? Băutura miraculoasă pe care a consumat-o zilnic

viorica de la clejani

Viorica de la Clejani a slăbit considerabil în ultima perioadă, dar abia acum a dezvăluit  motivul pentru care și-a schimbat planul alimentar este faptul  nu s-a simțit tocmai bine. Cum a reușit să slăbească mai bine de 20 e kilograme și care este secretul ei pentru un ten perfect? Răspunsurile te vor surprinde!

Cum a reușit Viorica de la Clejani să slăbească 20 de kilograme fără operații și diete draconice

Celebra artista a renunțat la alimentele nesănătoase și a început  bea un suc minune care a ajutat-o  scape de multe kilograme în plus. Starea de sănătate a Vioricăi de la Clejani nu era tocmai bună pentru  oboseală și nopțile nedormite începuseră să își spună cuvântul.

În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit  iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum  mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelinăȘi de nu am băut la suc de tipul ăsta…. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață meaIoniță nu știa că eu coboram noaptea la ora două și rupeam frigiderul în două”,declarat Viorica de la Clejani, în cadrul unei emisiuni televizate.

Secretul Vioricăi de la Clejani pentru un ten perfect

Viorica de la Clejani are 50 de ani, iar în ultimii patru ani a trecut printr-o transformare spectaculoasă. A slăbit 20 de kilograme și a apelat la diferite intervenții estetice, la nivelul feței, despre care a și vorbit, cu sinceritate, așa cum ne-a obișnuit. Mai multartista a dezvăluit cu ce produs își menține tenul impecabil. Nu este vorba despre o cremă costisitoare!

„Îmi pregătesc singură, acasă, o cremă din seu de oaie sau untură de porc. (…)Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească. Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata. Se păstrează foarte bine la frigider. Important este să nu o faceți în cantitate mare, ci doar pentru câteva zile. Această cremă este foarte bună și pentru repararea pielii’, a dezvăluit Viorica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: