Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Luminița Anghel 35 de kilograme: „Nu a fost o rețetă minune”

Cum a slăbit Luminița Anghel 35 de kilograme: „Nu a fost o rețetă minune”

La cei 53 de ani, Luminița Anghel este într-o formă de invidiat! Celebra artistă a dezvăluit cum metoda prin care a slăbit 35 de kilograme, după ce la un moment dat ajunsese să aibă 93 de kilograme.

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară din România, Luminița Anghel este una dintre evdetele care a încercat mereu să aibă o imagine agreabilă. A fost mereu atentă la aparițiile ei, mai ales că a reprezentat România pe scene mari, cum s-a întâmplat cu ocazia Eurovision 2005.

Luminița Anghel a mărturisit că de tânără a luptat să aibă o siluetă cât mai armonioasă. Și acest fapt a fost cu atât mai dificil, cu cât cei din familia sa s-au înfruntat mereu cu problema kilogramelor în plus.

Însă artista a reușit să găsescă un echilibru. Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme, după un moment în care ajunsese să aibă greutatea îngrijorătoare de 93 de kilograme. A reușit să își găsească propria metodă de slăbit.

Regimul ținut de Luminița Anghel nu a presupus un meniu anume sau extrem de strict ca ore. A ținut cont doar de câteva reguli.

„Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.”, a mai mărturisit artista.

Iar acum Luminița Anghel pur și simplu radiază!

Ce nu are Luminița Anghel în casă: „Nimeni nu consumă”

Luminița Anghel are o regulă de aur, totuși. Iată ce nu are deloc în casă.

„Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.”, a mărturisit cântăreața.

Și sportul este important pentru Luminița. O ajută să își mențină greutatea ideală.

„Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, a declarat Luminița Anghel.

Luminița Anghel a recunoscut acum ceva vreme, că silueta ei a avut de suferit după ce a rămas însărcinată cu fiul ei, Filip.

Cântăreața a mărturisit și că nu mănâncă pâine și dulciuri, iar răsfățul suprem sunt de fapt tratamentele corporale! Încearcă să meargă la salon de câteva ori pe săptămână, așa luptă să scape de celulită.

Luminița Anghel a încercat să slăbescă și în urmă cu aproape 10 ani, înainte de ediția Eurovision 2005, când a reprezentat România. Atunci a reușit să scape de 9 kilograme într-o lună, potrivit Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: