Redactia.ro
Home » Monden » Cum a visat-o Nicolae Botgros pe soția sa. Ce i-a cerut artistului

Cum a visat-o Nicolae Botgros pe soția sa. Ce i-a cerut artistului

GALERIE FOTO (5) Cum a visat-o Nicolae Botgros pe soția sa.

Cum a visat-o Nicolae Botgros pe soția sa. Lăutarul traversează o perioadă dificilă după ce soția sa, Lidia Băjenaru s-a stins din viață. Nicolae Botgros este distrus de durere după moartea mamei copilului său. Recent, artistul a povestit că a visat-o pe regretata cântăreață. Ce îi cerea aceasta?

Cum a visat-o Nicolae Botgros pe soția sa. Ce i-a cerut artistului

Cum a visat-o Nicolae Botgros pe soția sa. În urmă cu două luni, soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață. Cei doi au fost căsătoriți 50 de ani și au avut împreună un fiu. Lăutarul a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, că trăiește o perioadă grea și că este foarte afectat de moartea Lidiei Băjenaru. Nici acum, la două luni de la moartea artistei, Nicolae Botgros nu poate realiza că femeia care i-a dăruit un fiu nu mai este printre noi. „Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţîi grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer.”, a mărturisit Nicolae.

Dirijirul a declarat că puterea de a merge mai departe îi este oferită de Dumnezeu, mărturisind că în trecut, Lidia era persoana care era alături de el și îl sprijinea. „Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el…Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om.”, a mai adăugat Botgros.

Nicolae Botgors a visat-o pe soția sa decedată

Artistul este extrem de afectat de moartea soției sale, iar în urmă cu ceva timp acesta a visat-o. Conform acestuia, a visat-o de două ori pe femeia care a fost alături de el jumătate de secol. „Da, mi-a venit de două ori în vis. O dată m-a întrebat ce am în geantă. Aveam în geantă nişte pantofi femeieşti şi n-am înţeles ce era o pereche de pantofi. Şi ea mă întreba ce ai în geantă, eu am spus că e treaba mea ce am, n-am vrut să îi spun ce e. Ce înseamnă lucrul ăsta… Altădată mi-a venit în vis să facem dragoste şi dragostea asta şi până în ziua de astăzi o s-o ţin minte că am avut-o în viaţa noastră şi am fost nişte oameni care am trăit ca toată lumea.”, a spus artistul.

Lidia Bejenaru s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Alături i-a fost familia, care nu a putut să-i aline suferința prin care a trecut în ultimii ani. Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros și a Lidiei Bejenaru, a declarat că interpreta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care și cancer la colon. „A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: