Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros a aparut pentru prima data după moartea Lidiei Bejenaru. Cum arată artistul acum

Nicolae Botgros a aparut pentru prima data după moartea Lidiei Bejenaru. Cum arată artistul acum

GALERIE FOTO (3) Nicolae Botgros a aparut pentru prima data după moartea Lidiei Bejenaru. Cum arată artistul acum

Nicolae Botgros a apărut pentru prima dată în atenția publicului, după moartea soției sale, artista Lidia Bejenaru-Botgros. Iată cum arată acum artistul!

Nicolae Botgros a aparut pentru prima data după moartea Lidiei Bejenaru. Cum arată artistul acum

Nicolae Botgros a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu puțin timp, atunci când soția lui, Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață. Cântăreața a decedat din cauza unor probleme de sănătate, cu care se confrunta de ceva timp. După moartea acesteia, foarte multă lume a rămas îndurerată și cu un gol în suflet. Atât soțul ei, cât și băiatul și nepotul său, îi duc acum lipsa enorm.

Durerea se vindecă greu, însă ușor, ușor viața revine la normal, iar aceștia încep să interacționeze iar cu ceilalți oameni și să-și trăiască viața de zi cu zi. Astfel că, de curând, maestrul Botgros și-a onorat evenimentele programate, iar printre ele a fost o petrecere alături de Constantin Enceanu și de alți artiști.

Acesta din urmă a postat imaginile de la eveniment, pe contul său de Facebook, alături de celebrul dirijor. Ba mai mult decât atât, Constantin Enceanu a ținut să precizeze că: ”Alaturi de Maestrul, Nicolae Botgros si Lautarii de la Chisinau, la o nunta frumoasa din Constanta!”.

Fanii au observat imediat o schimbare în ceea ce-l privește pe maestrul Botrgos:  ”Nu mai este maestru Botgros cum era inainte de a muri soția. Dzeu să îl întărească și să-i dea sănătate și liniște sufletească”, a scris cineva. Enceanu a adăugat că: ”Este normal, a trait cu doamna o viata de om!”.

Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției sale

Nicolae Botgros a trecut prin cel mai dificil moment din viața sa. Soția sa, Lidia Bejenaru Botgros, s-a stins din viață, iar vestea tristă a fost dată de Iuliana Tudor, prezentatoarea de la TVR1. „S-a stins din viață Lidia Bejenaru Botgros! Sincere condoleanțe familiei!”. Alături de mesajul dureros, vedeta a postat și o imagine alb-begru cu interpreta de muzică populară. Lidia Botgros a murit la vârsta de 68 de ani, iar în ultimii ani a trecut prin clipe dureroase.

De-a lungul timpului nu s-a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia, dar fiul său a declarat că mama sa a avut cancer la colon, într-o formă grea. Din păcate, artista a pierdut lupta împotriva acestei boli nemiloase. După o săptămână de suferință, Nicolae Botgros a făcut primele declarații despre moartea soției sale. Artistul a spus care au fost ultimele momente din viață ale Lidiei Bejenaru Botgros. Conform acesteia, soția sa a suferit trei intervenții chirurgicale înaine să se stingă.

”Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros pentru Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: