Redactia.ro
Home » Știri » Regretata Lidia Bejenaru, chip de înger în tinerețe! Soția lui Nicolae Botgros avea doar 19 ani la nuntă

Regretata Lidia Bejenaru, chip de înger în tinerețe! Soția lui Nicolae Botgros avea doar 19 ani la nuntă

GALERIE FOTO (4)

Moartea regretatei Lidia Bejenaru a lăsat în doliu lumea folclorică din România și de peste Prut. Soția lui Nicolae Botgros și celebrul dirijor se pregăteau de nunta de aur, după cei 49 de ani petrecuți împreună de când și-au unit destinele. Iată imagini de colecție din tinerețe cu interpreta cu chip de înger.

Celebrul dirijor Nicolae Botgros a rămas văduv, la vârsta de 68 de ani, chiar când se pregătea de nunta de aur pe care trebuia să o celebreze alături de regretata Lidia Bejenaru, după cei 49 de ani petrecuți în căsnicie, în urma cărora au avut un fiu.

Regretata Lidia Bejenaru, chip de înger în tinerețe! Imagini de colecție cu soția lui Nicolae Botgros

Una dintre cele mai discrete artiste de folclor de peste Prut, Lidia Bejenaru a murit luni, 26 iulie. Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros se apropiau de nunta de aur.

Și chiar dacă a lor relație a apărut chiar și pe prima pagină a presei de scandal, Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au reușit să împartă scena și să încânte lumea cu muzica cântată de „Orchestra Lăutarii”.

Muzica și familia i-a ținut împreună pe cei doi artiști, care s-au cunoscut încă din adolescență, chiar la un an după majorat.

Nicolae Botgros a întâlnit-o pe Lidia Bejenaru când aceasta învăța la Soroca, la Şcolala de Iluminare Culturală “E. Sîrbu”. Cei doi s-au căsătorit când aveau doar 19 ani. Dragostea lor s-a împlinit când a venit pe lume fiul lor, interpretul de muzică popular Cornel Botgros.

În presa de peste Prut, există puține imagini cu Lidia Bejenaru în tinerețe, însă pozele de colecție o ilustrează drept o femeie frumoasă, cu un chip de înger, extrem de luminos. Însă, se observă că artista zâmbea puțin, păstrându-și de tânără mina sobră care a caracterizat-o pe tot parcursul carierei sale.

Chiar de ziua sa, pe care a sărbătorit-o în urmă cu câteva luni, Lidia Bejenaru a primit o declarație emoționantă din partea soțului ei, Nicolae Botgros.

„Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu…armonie în viață, armonie în muzică…indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole…EA, mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ANI de CĂSNICIE. Mulți ani frumoși mamei, bunicii, mulți ani soției mele, Lidia Bejenaru! Să o ferească Domnul de toate relele și să îi aducă în drum doar oameni buni la suflet. Da, astăzi e sărbătoare în familia Botgros”, a scris maestrul, pe Facebook, în data de 3 mai, când Lidia Bejenaru a împlinit 68 de ani.

Pentru îndrăgita interpretă ar fi urmat să se bucure în acest an de nunta de aur alături de Nicolae Botgros. Din păcate, Lidia Bejenaru a murit la vârsta de 68 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: