Redactia.ro
Home » Monden » Cum ar reacționa Andreea Esca daca fiica ei ar fi împreună cu Tzancă Uraganul. ”În final fiecare dintre noi ne întoarcem”

Cum ar reacționa Andreea Esca daca fiica ei ar fi împreună cu Tzancă Uraganul. ”În final fiecare dintre noi ne întoarcem”

Cum ar reacționa Andreea Esca daca fiica ei ar fi împreună cu Tzancă Uraganul. ”În final fiecare dintre noi ne întoarcem”

Andreea Esca a răspuns la câteva întrebări delicate în timpul unui interviu. Iată cum ar reacționa prezentatoarea TV dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu Tzancă Uraganul. 

Cum ar reacționa Andreea Esca daca fiica ei ar fi împreună cu Tzancă Uraganul. ”În final fiecare dintre noi ne întoarcem”

Cum ar reacționa Andreea Esca daca fiica ei ar fi împreună cu Tzancă Uraganul. Prezentatoarea TV a fost invitata actorului Marius Manole, în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Întrebarea mesei rotunde”. Printre alte întrebări și curiozități, Marius Manole a întrebat-o pe Andreea Esca cu ce vedetă din showbiz nu ar fi de acord ca Alexia și Aris să aibă o relație de iubire. Prezentatoarea TV nu a stat pe gânduri și a mărturisit că cei doi copii ai săi ar trebui să aibă povești de dragoste cu cine vor ei.

”Andreea Esca: Să aibă cu cine vor ei relații. 

Marius Manole: Așa ai fi de acord cu toată lumea?

Andreea Esca: Da. Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi.

Marius Manole: Dar dacă ar fi cu Tzancă manelistul?

Andreea Esca: Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați.

Marisu Manole: Dar știi cine e Tzancă Uraganul?

Andreea Esca: Bineînțeles că știu. E primul în Trending pe Youtube”, a fost discuția între Andreea Esca și Marius Manole.

Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei

În vârstă de 20 de ani, Alexia Eram este deja faimoasă în rândul tinerilor din România. Aceasta este urmărită de peste 60 de mii de fani pe Instagram și trebuie să fie atentă la ceea ce postează. Pe lângă faptul că este iubita lui Mario Fresh, tânăra este fiica prezentatoarei tv, Andreea Esca.

Așadar, aceasta trebuie să aibă grijă pentru că orice postează sau spune i-ar putea afecta imaginea mamei sale. Într-un podcast, Alexia a vorbit sincer despre acest lucru. Tânăra i-a spus Laurei Giurcanu că este nevoită să aleagă ce face și cum face. Mai mult, iubita lui Mario își dorește să fie recunoscută pentru ceea ce este ea și nu pentru că este fiica Andreei Esca.

„Pe de o parte e un lucru bun, pentru că m-a ajutat ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. E super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca. Poate nu neapărat generația, dar celelalte generații mă asociază cu fiica Andreei Esca. Încerc să am grijă la tot ceea ce fac. Nu pot să fiu liberă cum sunt alți content-creatori. Mama are o imagine super-clean”, a declarat Alexia Eram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: