Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Andreea cu „șlarfii” de la „Insula Iubirii. Fosta concurentă este activă în mediul online

Cum arată acum Andreea cu „șlarfii” de la „Insula Iubirii. Fosta concurentă este activă în mediul online

GALERIE FOTO (6) Cum arată acum Andreea cu „șlarfii” de la „Insula Iubirii.

Cum arată acum Andreea cu „șlarfii” de la „Insula Iubirii. Andreea și iubitul ei Gabi au devenit personaje de neuitat în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii. Încă de la început, tânăra le-a atras atenția multora. Cu siguranță fanii emisiunii s-au întrebat măcat o dată cum mai arată aceasta după ani de zile.

Cum arată acum Andreea cu „șlarfii” de la „Insula Iubirii. Fosta concurentă este activă în mediul online

Andreea și Gabi au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 4. Cei doi au surprins pe toată lumea după ce s-au despărțit la doar câteva ore după ce au ajuns pe insulă. De asemenea, toată lumea își aduce aminte de gafa ei monumentală„Vă plac șlarfii mei” care a devenit virală în mediul online. Cuplul a venit în emisiune pentru a-și testa sentimentele de dragoste, dar mai mult le-au testat răbdarea colegilor lor. Andreea și Gabi au avut probleme mari încă de la început. Ulterior, echipa de producție a decis să îi scoată din show din cauza atitudinii lor.

După trei ani de la participarea în emisiunea de la Antena 1, Andreea și-a schimbat viața din punct de vedere sentimental. Aceasta s-a despărțit de iubitul ei și se bucură de viață. Andreea este activă pe rețelele de socializare și a rămas la fel de amuzantă. Fosta concurentă de la Insula Iubirii postează deseori imagini cu animale, dar și meme-uri, semn că este liniștită. Cu toate că timpul a trecut, Andreea nu s-a schimbat mult din punct de vedere fizic.

Andreea, mesaj emoționant pentru mama ei

Recent, mama Andreei și-a aniversat ziua de naștere, iar cu această ocazie, fosta concurentă de la Insula Iubirii a postat o imagine cu cea care i-a dat viață. Cele seamănă foarte mult, iar în imagine ambele poartă rochii albastre. Andreea a scris în dreptul imaginii un mesaj emoționant în care îi mulțumește mamei sale pentru tot sprijinul.

Andreea si mama ei

La mulți ani, dragă mamă! Iți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!
La mulți ani, mama mea frumoasă!”, a fost mesajul postat de Andreea pe contul ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: