Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Brooke Shields. În trecut era una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Transformarea este vizibilă GALERIE FOTO

Cum arată acum Brooke Shields. În trecut era una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Transformarea este vizibilă GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (10) Cum arată acum Brooke Shields.

Cum arată acum Brooke Shields. În urmă cu mulți ani era considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, dar trecerea timpului își pune mereu amprenta pe chipul oricărei persoane. Astfel, Brooke Shields nu mai arată deloc ca înainte, aceasta schimbându-și radical înfățișarea.

Cum arată acum Brooke Shields. În trecut era una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Transformarea este vizibilă GALERIE FOTO

Cum arată acum Brooke Shields. Cu siguranță multă lume și-o aduce aminte cu mare drag pe adolescenta din filmul de succes „Laguna Albastră”. Încă de pe atunci, Brooke Shields a cucerit inimile a milioane de oameni. Însă, timpul și-a cam pus amprenta pe chipul celebrei actrițe. Au trecut mai bine de 35 de ani de atunci, iar Brooke s-a schimbat complet. Vedeta a lipsit de pe micile ecrane în ultimii ani, dar cu toate astea, numele său se regăsește și acum în distribuția mai multor seriale.

Brooke Shields nu s-a mai bucurat de același succes ca înainte, dar a rămas una dintre actrițele de referință de la Hollywood. Astăzi, la vârsta de 55 de ani, înfățișarea actriței față de cea pe care o știa toată lumea, s-a schimbat. Brooke este vizibil îmbătrânită, cu riduri și cearcăne, fiind departe de starul care făcea ravagii pe covorul roșu. Din fericire, celebra actriță a ales să îmbătrânească natural, fără să apeleze la intervenții estetice, precum alte vedete. Brooke este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi.

Brooke trăiește o adevărată dramă

Actrița din filmul „Îndrăgostiți pentru totdeauna’ se luptă pentru a merge din nou după ce și-a rupt femurul în luna ianuarie în urma unui accident la sala de fitness. Menționăm că actrița este pasionată de sport, iar de câte ori avea ocazia mergea la sală pentru a-și întreține corpul de invidiat, chiar și la 55 de ani. Acum, vedeta a fost supusă mai multor operații, luptând totodată împotriva unei infecții cu stafilococ. „Mi s-a părut că totul se întâmpla în reluare. Și apoi am început să țip. Au ieșit sunete pe care nu le-am mai auzit până acum”, spune Brooke Shields despre accidentul său la o sală de sport din centrul orașului New York.

Conform acesteia, accidentarea a fost atât de gravă, încât Brooke s-a întrebat dacă va mai putea merge vreodată. Când medicii au așezat-o pe targă, actriței îi era teamă să nu fi rămas paralizată. Medicii i-au introdus două tije metalice, una din partea de sus a șoldului în jos și alta în priza șoldului. După ce porțiunea ruptă a femurului drept a ieșit afară, vedeta a fost supusă unei a doua intervenții chirurgicale pentru a adăuga cinci tije și o placă de metal pentru a-l ancora pe loc. „Nu m-am considerat niciodată Zen, dar mi-am dat seama cu un anumit calm că restul depinde de mine acum’, spune ea.

După două săptămâni de stat în spital, Brooke s-a întors acasă și a dezvoltat o infecție stafilococică foarte gravă în urma căreia a trebuit să se întoarcă pentru o nouă intervenție chirurgicală de urgență. În timpul internării, soțul ei, producătorul Chris Henchy și fiicele, Rowen și Grier, nu au putut să o viziteze din cauza măsurilor de precauție COVID19.