Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Cu ce se ocupă acum

Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (7) Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman

Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Considerat cel ami bun stripper din România, Cornel Păsat a dispărut din lumina reflectoarelor. Fostul iubit al Oanei Roman are șoția pe care și-a dorit-o și un băiețel minunat. Cu ce se ocupă acum?

Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Cu ce se ocupă acum

Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. A devenit celebru ca stripper și coregraf, dar și datorită relației de iubire pe care a avut-o cu Oana Roman. Anii au trecut, iar Cornel Păsat se poate declara un bărbat împlinit. Dansatorul și-a schimbat profesia și și-a construit o familie frumoasă. Cornel s-a căsătorit cu Bianca, iar cei doi și-au întemeiat o familie minunată, având un băiețel împreună. Trecut de 45 de ani, celebrul stripper continuă să aibă un trup absolut incredibil, datorită orelor petrecute în sala de fitness.

De asemenea, Bianca arată și ea senzațional. În urmă cu ceva timp, Cornel Păsat declara că s-a reorientat profesional, devenind un familist convins. “Fac croitorie, fac poze, fac spectacole. Acum îmi fac singur costumele, câteodată și ținutele soției mele pentru evenimente. Nu am ieșit oficial cu o prezentare de modă, dar cine știe. Până acum doar îmi desenam costumele, dar de un an încoace le și croiesc.Deja am cereri pentru prieteni, pentru alți oameni care dansează şi care sunt în domeniu artistic, lucru care mă bucură tare mult! Volumul de muncă este destul de mare față de timpul pe care pot să îl acord eu pentru acest proiect. Mă gândesc să mă și extind, dar să văd cum decurg lucrurile”, mărturisea Cornel Păsat.

Bianca Păsat este profesoară de aerobic și are un program încărcat. Aceasta are clase la care predă și se ocupă cu antrenamentele private cu dietă personalizată. ”Fac antrenamente private acasă, în curând o să lansez online, un program de opt săptămâni, de antrenamente cu dietă personalizată. Pentru cei care nu-și permit, am de ceva timp, pe contul meu de YouTube, antrenamente gratuite pentru menținerea siluetei sau programe pentru slăbit”, a dezvăluit aceasta.

Cornel și Bianca Păsat, la un pas de despărțire

Bianca și Cornel Păsat s-au căsătorit religios pe 18 septembrie 2011. Au trecut 11 ani de la marele eveniment, iar acum sunt foarte fericiți pentru că în viața lor a apărut Dryas, băiatul lor. Înainte de a deveni părinți, cei doi dansatori au trecut prin momente mai puțin plăcute.

Celebrul stripper a declarat că au avut loc discuții în relație, apelând chiar și la psiholog. „Soarta se încăpățâna, înainte să apară copilul, să apară și niște tensiuni. Fiecare avea nevoie de mai mult timp liber. Am fost și la psiholog. Acum e altă poveste, acum experiența, dragostea de părinte, te învață să fii mai cu tact, să accepți mai multe, să stai să gândești mai mult, să nu mai te repezi, să spui niște lucruri pe care nu ar trebui să le spui.Să lași să treacă pur și simplu pentru că ele oricum se rezolvă chiar dacă ești incisiv, sau repezit, sau hiperactiv. E o împlinire foarte mare. Am avut o viață foarte activă, ne lipsea doar această viață de familie, împlinirea venirii copilului”, a povestit Cornel Păsat într-o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: