Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum arată acum fetița Rapunzel din Bulgaria! Are doar doi ani și i-a șocat pe toți cu părul ei

Cum arată acum fetița Rapunzel din Bulgaria! Are doar doi ani și i-a șocat pe toți cu părul ei

GALERIE FOTO (6) Cum arată acum fetița Rapunzel din Bulgaria! Are doar doi ani și i-a șocat pe toți cu părul ei

Cum arată acum fetița Rapunzel din Bulgaria! La doar doi ani, micuța a reușit să impresioneze o lume întreagă cu podoaba ei capilară, devenind unul dintre cei mai cunoscuți bebeluși. 

Cum arată acum fetița Rapunzel din Bulgaria! Are doar doi ani și i-a șocat pe toți cu părul ei

Gabriela Caneva s-a născut pe 30 aprilie 2019, iar de atunci, medicii și chiar și părinții micuței au fost surprini de podoaba ei capilară. La câteva luni de la naștere, micuța Gabriela a devenit o celebritate pe internet, asta după ce părinții ei au publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Fotografiile s-au viralizat imediat și toată lumea s-a mirat de părul des și lung pe care îl avea bebelușa. Micuța a fost numită Rapunzel, datorită părului foarte des și neobișnuit de lung pe care îl are.

Părul ei bogat și freza asemănătoare cu un arici, au transformat-o într-un bebeluș adorabil, iar fotografiile cu ea din primele luni de viață nu au putut trece neobservate. Cea mai fericitiă de acestă situație este chiar Ivona, sora mai mare a fetiței. A fost o surpriză foarte plăcută pentru aceasta, fiindcă ea visa să aibă surioară cu părul lung, ca să-i poată împleti codițe.

Gabriela are acum doi ani, iar fanii sunt uimți să o vadă. După ultimele imagini postate de părinții săi pe Instagram, se poate observa că părul  fetiței nu pare atât de des ca în primele luni după naștere, în schimb este mult mai lung ca al unor copii de vârsta ei.

Ce se întâmplă de fapt dacă te speli pe cap cu bicarbonat de sodiu timp de o lună

În ultimii ani, popularitatea bicarbonatului de sodiu a crescut în fiecare zi. Specialiștii îi descoperă noi întrebuințări acestui ingredient minune, nelipsit din bucătăria oricărei gospodine.
Bicarbonatul de sodiu este de folos și când vine vorba de curățenie, dar poate fi folosit cu mare success și în rutina zilnică de îngrijire a oricărei femei!

Este un remediu esențial pentru îndepărtarea petelor, ameliorarea simptomelor gripei și chiar și în rețeta de șampon, care elimină treptat mătreața și îi conferă părului un aspect plăcut și îngrijit! De altfel, este mult mai sănătos pentru părul capilar decât brandurile scumpe de șampon. Firul de păr va arăta mult mai sănătos, dacă se va folosi următoarea rețetă de șampon.

Specialiştii au descoperit că bicarbonatul are proprietăţi care sunt benefice pentru păr, dacă îl combini cu un șampon obișnuit. Acesta curăţă în profunzime de reziduurile de şampon şi balsam, lăsând părul mult mai strălucitor şi mai sănătos, după doar câteva aplicări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: