Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce mască hidratantă pentru păr uscat folosesc femeile, de obicei, acasă

Ce mască hidratantă pentru păr uscat folosesc femeile, de obicei, acasă

Hidratarea părului uscat se poate face și acasă, prin remedii naturiste. Multe femei apelează la ingrediente folosite în bucătărie pentru a avea un podoabă capilară impecabilă.

Ce mască hidratantă pentru păr uscat folosesc femeile, de obicei, acasă

Părul uscat este o problemă cu care se confruntă multe femei. Așadar, apelează la diferite metode, de multe ori costisitoare pentru îngrijirea podoabei capilare. Însă, multe femei cunosc și remedii naturale pentru hidratarea părului.

Una dintre măștile pentru hidratarea părului uscat este cea pe bază de gălbenuș de ou, ulei de ricin, lămâie și puțin balsam. Toate acestea se amestecă într-un bol, după care se aplică masca pe firele de păr. Se poate face cu o pensulă sau chiar cu mâna. Acoperiți apoi capul cu un prosop sau o bonetă de baie. Lăsați o oră să-și facă efectul apoi vă spălaț părul ca de obicei. Este bine să aplicați balsam la final, după fiecare șamponare. Apoi, clătiți din nou părul.

Părul se mai poate clăti și oțet de mere. După șamponare, puteți turna oțet de mere, amestecat cu apă, peste părul umed. Sau, într-un lighean, puteți pune apă caldă cu oțet, iar acolo vă puteți băga părul și clăti.

Uleiul de argan este foarte bun și el pentru hidratarea părului. Se găsește în comerț, iar după fiecare spălare sau zilnic se aplică în cantități moderate pe firele de păr.

Uleiul de cocos, totodată, este la fel de benefic părului. Se poate combina cu trei picaturi de ulei esential de ylang-ylang. Uleiul de cocos trebuie să fie presat la rece, iar mai apoi topit într-un bol. După ce aplicați masca, lăsați 60 de minute pentru a-și face efectul, apoi vă șamponați.

Aloe vera, ingredient util și întărirea firului de păr

Următoarea mască ajută și la întărirea firului de păr. Anume, aceea pe bază de gel de aloe vera si două linguri de lapte de cocos, indiferente că este pudră sau gata făcut. Compoziția se ține aplicată pe păr jumătate de oră, după care vă puteț șamona, ca de obicei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: