Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum fiica pe care Nicolae Guță o are cu Beyonce de România. Ce pensie alimentară primește Anais de la tatăl ei

Cum arată acum fiica pe care Nicolae Guță o are cu Beyonce de România. Ce pensie alimentară primește Anais de la tatăl ei

GALERIE FOTO (7) Cum arată acum fiica pe care Nicolae Guță o are cu Beyonce de România

Cum arată acum fiica pe care Nicolae Guță o are cu Beyonce. Celebrul cântăreț de manele și Mădălina Dumitru, cunoscută sub numele de Beyonce de România, au împreună o fetiță minunată, Anais. În prezent, fetița are 8 ani și seamănă leit cu mama sa.

Cum arată acum fiica pe care Nicolae Guță o are cu Beyonce de România. Ce pensie alimentară primește Anais de la tatăl ei

Nicolae Guță este cunoscută pentru talentul său inegalabil în lumea manelelor, dar și pentru viața sa amoroasă. De-a lungul anilor, manelistul a avut numeroase relații cu femei cunoscute din showbiz-ul românesc. Printre ele s-a numărat și Mădălina Dumitru, cunoscută sub numele de Beyonce de România. Cei doi au împreună o fiică, Anais, de 8 ani.

După despărțire, micuța Anais a rămas alături de mama sa, căreia îi seamănă pefect. Relația lor nu a rezista prea mult timp și s-au despărțit cu scandal. Beyonce de România a declarat în nenumărate rânduri că Nicolae Guță nu prea s-a implicat în creșterea micuței. Anais a crescut repede, iar mama ei se mândrește cu ea pe rețelele de socializare. Mădălina are cont de TikTok, acolo unde postează numeroase clipuri video alături de fetița sa. Se pare că tânăra i-a oferit fiicei sale o educație bună, pentru că Anais pare un copil vesel și cuminte.

Mădălina a declarat că Nicolae a ajutat-o cu bani pentru fetița lor, dar nu a venit să o viziteze. Anais merge la școală și pozează ca o domnișoară pe rețelele de socializare. Într-o emisiune tv, manelistul a declarat că i-a trimis bani fiicei sale și că o iubește foarte mult. De asemenea, Nicolea Guță i-a mulțumit mamei Mădălinei pentru că a ajutat la creșterea fiicei sale. „Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!’, a mărturisit Nicolae Guță în cadrul emisiunii ‘Showbiz Report’.

Ce relație are Nicolae Guță cu cei 11 copiii ai săi

Nicole Guță are 11 copii cu mai multe femei, dar niciodată nu s-a ferit să spună că este un tată implicat. În urmă cu ceva timp, manelistul zicea că o ajută pe Anais, dar mariajul cu Cristina, actuala lui soție, îl împiedică să petreacă mult timp cu ea. Artistul nu voia să izbucnească un scandal din cauza faptului că își vede fostele soții.

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat.Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic. Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie”, a spus Guta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: