Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Guță, declarat bolnav psihic. Cum a păcălit manelistul sistemul: „Am dungă roșie pe livretul militar”

Nicolae Guță, declarat bolnav psihic. Cum a păcălit manelistul sistemul: „Am dungă roșie pe livretul militar”

Nicolae Guță, declarat bolnav psihic. Artistul a făcut dezvăluiri incredibile din perioada tineretii sale. Manelistul a povestit că fusese chemat să facă armata, dar el nu a vrut să se ducă, motiv pentru care a recurs la un gest șocant.

Nicolae Guță, declarat bolnav psihic. Cum a păcălit manelistul sistemul: „Am dungă roșie pe livretul militar”

Nicolae Guță nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Artistul a recunoscut că a fugit toată viața de armată și a ajuns să fie declarat inapt, cu probleme psihice grave.

Manelistul a povestit că a fuga de armată l-a determinat să facă mulți copii. La 18 ani el avea doi copii minori în întreținere, iar ulterior a făcut alți copii pentru a nu fi încorporat în armată. ”La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregătit de armată că deja aveam 2 copii.M-au băgat întreținător de familie și n-am mai plecat în armată. Doar că legea era că dacă ai 27 de ani și copilul împlinește 7 ani, te ia în armată. Dă și fă alt copil… Dar eu nu mă încadram nicicum.

Mie mi-a venit ordin de încorporare când deja începusem să fiu cunoscut. Eu aveam treizeci și ceva de ani și copilul trecuse de 7 ani.Păi dă și fă alt copil, eu deja aveam 3. Așa am început eu să fac copii. N-a fost nici cu 4 copii îndeajuns să scap de armată. Trebuia să treci de 45 de ani și copilul să nu împlinească 7 ani”, a povestit Guță pentru Taraf TV.

Nicolae Guță povestește că fuga de armată la determinat să facă patru copii cu Mariana, prima soție. Legea s-a schimbat din nou, iar artistul a ajuns să primească un nou ordin de încorporare. Pentru că nu s-a prezentat la timp, a ajuns să fie căutat de autorități pentru a fi trimis în batalionul disciplinar. ”Îmi veneau ordine peste ordine, eu eram la cântat. Îmi spunea Mariana: vezi că te caută ăștia de la poliție să te bage la batalionul disciplinar.Mă sună Samir, fratele meu, Dumnezeu să-l ierte: hai dracu acasă, că te dau ăștia în urmărire și te iau de la cântare. Mă căuta poliția militară acasă, că m-am sustras de la armată. Mă duceau direct la pușcăria militară. Mă căutau de un an de zile. Împușcam vreo 3 ani de pușcărie d-aia”, a mai povestit Nicolae Guță.

Nicolae Guță a fost declarat cu probleme psihice

Cântărețul a spus că un medic a venit cu două soluții, să sufere de o boală incurabilă sau să fie declarat cu probleme psihice. Astfel, Nicolae Guță a decis să aibă o dungă roșie pe livretul militar. ”Vin acasă, drept îți spun: mă tund chel, mustața strâmbă, mă arunc în balegă. Văcarii ăia de ultimă speță erau pistol cu apă pe lângă mine. Porcii erau bibelou. L-am luat pe Samir și m-a dus cu un papuc. I-am zis că sunt nebun, că m-am îmbolnăvit.(…)

Mamă, când m-a văzut doctorița aia chel, cu o mustață mai sus și una mai jos, tot rupt pe mine, în cizme de cauciuc și miroseam. Când m-a văzut și-a pus mâinile în cap. ”Vai de mine, cum să trimiți asemenea caz în armată, domnule?Și dacă n-ai știut, eu pe livret am dungă roșie, așa că atenție!”, a mai spus Nicolae Guță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: