Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Irina Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea este greu de recunoscut

Cum arată acum Irina Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea este greu de recunoscut

GALERIE FOTO (7) Cum arată acum Irina Tănase

Cum arată acum Irina Tănase. Spre surprinderea multora, povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase se pare că a ajuns la final. Cei doi s-au despărțit înainte de sărbătorile de iarnă. Cu toate astea, se pare că această despărțire a schimbat-o pe tânăra de 28 ani care pare de nerecunoscut.

Cum arată acum Irina Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea este greu de recunoscut

Povestea de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la final. Cei doi și-au spus adio înainte de sărbătorile de iarnă. Deși multă lume se aștepta ca Liviu și Irina să se împace, se pare că fostul politician nu se va răzgândi.

După ce Dragnea a decis să plece de acasă, acuzând-o de infidelitate pe Irina, aceasta încearcă să pozeze într-o femeie fericită, dar și cu un nou look. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a postat recent o imagine pe Instagram, în care pare să aibă un chip ușor modificat, semn că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Irina apare cu buzele mai pline, iar fața ei este ușor schimbată.

Irina Tanase interventii estetice

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit după ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în 2013, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu. Irina și fostul politician au demonstrat că iubirea lor este foarte puternică. Deși între ei exista o diferență de 30 de ani, Irina și-a apărat mereu dragostea. Înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi s-au despărțit, iar Irina a fost acuzată de infidelitate. Fosta logodnică a spus adevărul despre despărțirea de Liviu Dragnea. Tânăra a mărturisit că fostul politician a plecat din apartamentul unde locuiau împreună și că nu îi mai răspunde la telefon.

‘Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta.„, a spus Irina Tănase, în exclusivitate pentru Gândul.ro.

Irina Tănase a mărturisit că vrea să se împace cu fostul iubit. Tânăra i-a transmis un mesaj prin intermediul presei, declarându-i fostului iubit că îl așteaptă acasă și că îl iubește foarte. Se pare că, în ciuda mesajelor transmise, Liviu Dragnea nu și-a schimbat decizia.

„N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!”, a mai spus Irina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: