Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Michael Caine. Detalii neștiute din viața celebrului actor

Cum arată acum Michael Caine. Detalii neștiute din viața celebrului actor

GALERIE FOTO (8) Cum arată acum Michael Caine.

Cum arată acum Michael Caine. Actorul în vârstă de 88 de ani are o carieră de peste 60 de ani în cinematografie. A avut o viață plină de vicii, dar a decis să renunțe la ele pentru a fi alături de nepoții săi pe care îi iubește enorm. Caine s-a lăsat de alcool și fumat pentru familia sa.

Cum arată acum Michael Caine. Detalii neștiute din viața celebrului actor

Cum arată acum Michael Caine. Actorul are în spate o carieră puternică și numeroase roluri jucate. Dincolo de succesul său, Michael Caine traversează o perioadă dificilă. Starul se clasează pe locul 20 pe lista actorilor cu cele mai mari încasări la box office. Actorul a avut roluri importante în The Italian job, Get Carter și Educating Rita. Cu toate astea, faima vine la pachet și cu vicii deloc avantajoase. În urmă cu câțiva ani, Caine recunoștea că a dus o viață distructivă, obișnuind să bea și să fumeze mai multe pachete de țigări pe zi. Ulterior, actorul și-a dat seama că acest stil de viață îi va face rău. Michael a început să se teamă de boala secolului, și anume cancerul, așa că a decis să facă schimbări majore pentru a evita să se îmbolnăvească.

Cu ajutorul soției sale, Shakira Caine, actorul a reușit să-și schimbe stilul de viață, renunțând la sare, zahăr și a ales variante mai sănătoase pentru organismul său. „A trebuit să reduc consumul de alcool şi să caut mereu acele lucruri care ţin cancerul la distanţă”. Un alt motiv pentru care a renunțat la toate astea au fost nepoții săi. Caine are doi nepoți de șapte ani, gemeni și pe care îi iubește nespus de mult. „Probabil că voi cădea mort vorbind cu tine.„Dar știi că am pierdut 30 de kilograme doar pentru că vreau să-mi văd nepoții. Sunt gemeni de șase ani și un băiat de șapte ani. Aș vrea să ajung la 17 ani pentru băiat. ”a spus actorul. Referitor la pensionare, Michael Caine a spus că se va opri în momentul în care se vor stopa și ofertele de muncă.„Afacerea filmului va trebui să renunțe la mine, nu invers”.

Care este cea mai mare realizare a actorului

Actorul a devenit bunic în urmă cu câțiva ani, și adoră să-și petreacă timpul cu gemenii Miles și Allegra, dar și cu nepotul Taylor.

În 2017, Michael a pierdut mai bine de 12 kilograme și s-a lăsat de alcool. Acum, actorul „Batman” bea doar ceai și spune că nepoții săi îl țin în viață.t: „Am decis că vreau să trăiesc ceva mai mult, am renunțat la băutura, am o nouă perspectivă asupra vieții. Nu am crezut că voi avea nepoți, și dintr-o dată au apărut trei. Sunt fântâna mea de tinerețe și mi-au oferit o nouă viață, fără griji sau necazuri. Sunt complet topit după ei, la fel și soția mea. Am avut câteva momente importante în viața mea, am câștigat două premii Oscar, mi s-a acordat calitatea de cavaler și obișnuiam să cred că nu poți obține mai mult de atât, dar apoi au apărut nepoții, sunt cel mai frumos dar în viața aceasta”.

Michael are două fiice, Dominique, din prima căsnicie cu actrița Patricia Haines, și Natasha, din cea de-a doua, cu Shakira Baksh. Acesta a spus că deși are o carieră în cinematografie de 60 de ani, să fie tată a fost cea mai mare realizare a sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: