Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum prima soție a lui Boureanu? Irina are un iubit nou

Cum arată acum prima soție a lui Boureanu? Irina are un iubit nou

GALERIE FOTO (5)

La începutul anilor 2000, Cristi Boureanu ajungea pentru prima dată în fața altarului. Soția lui era o femeie pe nume Ioana, care i-a dăruit, de altfel, singurul copil al bărbatului. Povestea lor n-a fost, însă, una fericită. Și asta din cauza infidelităților femeii din timpul mariajului.

Ce s-a petrecut, de fapt, între soția lui Boureanu și nașul de cununie

La patru ani după ce-și uniseră destinele în fața lui Dumnezeu, Boureanu avea să afle că soția lui i-a fost infidelă chiar cu nașul de cununie. Ioana Boureanu și Sebastian Vlădeascu, un om de afaceri influent și mai în vârstă, au trăit o poveste de dragoste, deși au scandalizat o Românie întreagă cu relația lor.

Imediat după ce s-a aflat, Sebastian Vlădescu cataloga relația cu fina drept ”cea mai mare nebunie” a vieții lui. ”Am plecat de acasă, fără să stau să mă gândesc la nimic, am fugit pur și simplu două săptămâni cu Irina”, mărturisea acesta pe atunci. Cei doi s-au și căsătorit, demonstrând că relația lor nu era o simplă pasiune.

Bărbatul pentru care Irina l-a părăsit pe Boureanu

Urmarea acestei „nebunii” a fost pierderea custodiei fiicei Ioana de către Irina, soția infidelă a lui Boureanu.

Nașul i-a făcut ”cadou” acțiunile firmei lor

După un scandal mediatic uriaș, Sebastian Vlădescu i-a dăruit finului său acțiunile ale la firma pe care o aveau împreună. Acesta a încercat din răsputeri să-l convingă pe Boureanu să-i permită Irinei să fie alături de fiica ei, ceea ce a și reușit.

Culmea e nici relația dintre Irina și Sebastian nu a fost una lipsită de valuri. După doar un an de relație tumultoasă, cei doi se despărțeau. Ei aveau să se reunească la scurt timp după această despărțire, ca în 2012 să pună punct definitiv relației lor. După opt ani de relație, Irina ajungea la al doilea divorț, revenind la numele de Boureanu.

Irina Boureanu are un nou iubit

Anul acesta, presa de scandal a surprins-o pe fosta soție a lui Boureanu în prezența unui bărbat mult mai tânăr. Pesemne, Irina se iubește cu un bărbat pe nume Andrei. Cei doi au plecat chiar și-ntr-o vacanță romantic pe insule grecești, de unde au postat mai multe fotografii de cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: