Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum puștiul din serialul „Doi bărbați și jumătate”. Angust T. Jones s-a transformat complet

Cum arată acum puștiul din serialul „Doi bărbați și jumătate”. Angust T. Jones s-a transformat complet

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum puștiul din serialul Doi bărbați și jumătate.

Cum arată acum puștiul din serialul „Doi bărbați și jumătate”. A devenit cunoscut după ce a apărut în celebrul serial american, alături de Charlie Sheen și Jon Cryer. Popularitatea adusă nu l-a bucurat atât de tare pe actorul Angus T. Jones. La cei 27 de ani, tânărul arată complet diferit.

Cum arată acum puștiul din serialul „Doi bărbați și jumătate”. Angust T. Jones s-a transformat complet

Cum arată acum puștiul din serialul „Doi bărbați și jumătate”. Băiatul din celebrul serial american a fost surprins în urmă cu câteva zile, pe străzile din Los Angeles și arată complet diferit. În vârstă de 27 de ani, Angus T. Jones s-a transformat complet. De la băiețelul de 10 ani din serialul Doi bărbați și jumătate, puștiul de odinioară s-a transformat într-o persoană de nerecunoscut.

Acesta a fost fotografiat în timp ce se îndrepta spre mașina sa, desculț, în pantaloni scurți și o barbă uriașă. Jones și-a început cariera de actor la vârsta de cinci ani, după ce a jucat în filmul „Simpatico” din 1999, cu Sharon Stone și Nick Nolte. Ulterior a jucat alte roluri secundare, înainte de a obține rolul care i-a adus notorietate, cel al lui Jake, un copil care trăiește cu tatăl său divorțat și unchiul hedonist, Sheen.

În 2013, tânărul a spus că participarea în serial nu este compatibilă cu realitatea, catalogând comedia ca fiind una „murdară”.„A fost greu pentru mine să fac parte dintr-un serial care râdea de probleme actuale, ce afectează foarte multe persoane. Eram un ipocrit plătit pentru că nu eram de acord cu ce spuneam în serial, însă o făceam” a declarat Jones. Actorul nu a apărut în sezonul 11 al comediei de succes „Doi bărbați și jumătate”, dar a revenit pentru un cameo în sezonul 12, în episodul final al serialului.

Angus Jones a urmat studiile la Universitatea din Colorado Boulder, după care a urmat studiile evreiești la sfârșitul primului an. „În ultimii trei ani am fost implicat în diferite organizații bazate pe credință”.

Actorul și-a cerut scuze că i-a jignit serialul lui Chuck Lorre, producătorul serialului. „E copilul lui şi îmi cer scuze că am jignit serialul. Însă, nu regret nimic altceva din ceea ce am spus”. Contractul actorului a fost dat publicității, rezultând că acesta câștiga și 300.000 de dolari pe episod, fără bonusurile adiționale care ajungeau și la jumătate de milion de dolari.

Charlie Sheen și Jon Cryer, reacții emoționante la moartea actriței Conchata Ferrell

Actorii principali din „Doi bărbați și jumătate” au fost extrem de triști după ce au aflat că actrița Conchata Ferrell, care o interpretează în serial pe menajera Berta, a murit anul trecut.

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani din cauza complicațiilor în urma unui stop carop respirator. Charlie Sheen a publicat pe Twitter un poem, în care spune despre regretata actriță că era o femeie minunată. De asemenea, Jon Cryer și-a amintit de ea ca de „un om frumos”.„Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scenariștilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult”, a scris el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: