Redactia.ro

Cum arată acum soția fotbalistului Alexandru Bourceanu, după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme! Ce diferență enormă

GALERIE FOTO (9)

Adina, soția lui Alex Bourceanu, fotbalistul care a evoluat mult timp la Steaua București, a slăbit enorm! Acum, aceasta este total de nerecunoscut, după ce a dat jos 40 de kilograme.
Adina poate fi numită acum, cu siguranță, una dintre cele mai sexy soții de fotbalist din România!

Aceasta a decis să se apuce de slăbit după ce a ajuns la o grutate de 90 de kilograme. Ea a decis să apeleze la ajutorul medicilor pentru a da jos surplusul de grăsime și a avea silueta pe care și-a dorit-o mereu. Zis și făcut. În prima lună de la intervenția de micșorare a stomacului, aceasta a slăbit 15 kilograme.

Apoi, ea a mai slăbit încă zece și a ajuns la o siluetă de invidiat!

„Din păcate şi spre ruşinea mea, nu fac sport. Nu îmi place, deci la întrebarea cum mă menţin este un singur răspuns: fără nici cel mai mic efort. Regim nu ţin, am ţinut un regim postoperator o lună de zile, dar nu a fost pentru a slăbi, ci pentru că stomacul meu era tăiat şi nu aveam voie să mănânc nimic solid. Şi dacă faci o operaţie de ulcer probabil ai un regim similar. În rest nu am ţinut diete. Mănânc orice şi oricând, dar în cantităţi foarte mici pentru că atât îmi permite spaţiul din stomac”, a declarat Adina.

Totuși, aceasta spune că soțul ei a iubit-o mereu la fel, fie că era mai plinuță sau acum că este foarte slabă.

„Cu siguranţă am mai multă încredere în mine acum, deşi nici înainte nu aveam probleme. Probabil că m-am schimbat, vreau să cred că în bine. Relaţia cu Alex este la fel. El îmi arăta şi înainte că mă iubeşte, îmi spunea că sunt frumoasă. Cu siguranţă este mai mulţumit de greutatea mea de acum, dar relaţia noastră este la fel”, a explicat soția fotbalistului.

Din ce a ajuns să facă bani Adina Bourceanu, după ce a slăbit 40 de kilograme?? Foarte tare! Acum chiar că-i merge bine

Soţia fotbalistului Alexandru Bourceanu, Adina, şi asociata ei, Nicuţa Enache şi-au deschis un restaurant cu specific italian cochet, într-o “bijuterie” arhitecturală din centrul Capitalei.

După intervenţia care i-a schimbat viaţa, femeia de afaceri a primit un plus de încredere în ea şi şi-a dat seama că poate face tot ceea ce îşi propune.