Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor. Imagini dezolante cu Emil Gabor

Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor. Imagini dezolante cu Emil Gabor

GALERIE FOTO (18) Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor. Imagini dezolante cu Emil Gabor

Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor. Imagini dezolante cu Emil Gabor. Jurnaliștii de la Ciao.ro, l-au vizitat pe tatăl surorilor Gabor. Bărbatul este slăbit din cauza problemelor de sănătate.

Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor. Imagini dezolante cu Emil Gabor

Despre surorile Gabor toată lumea știe că sunt plecate peste hotare, în căutarea unor vieți mai bune, dar despre Emi Gabor, tatăl acestora nu s-a mai auzit nimic. Bărbatul a fost vizitat de jurnaliști, în garsoniera micuță și modestă în care acesta locuiește cu chirie.

Tatăl Monicăi Gabor pare sleit de puteri din cauza problemelor de sănătate, după cum chiar el a declarat, precizând că tocmai ce s-a externat după două săptămâni de spitalizare.

Deși bărbatul este singur, acesta are aproape toate cele necesare., doar sănătate îi mai trebuie. Acesta susține că cele trei fete îi lipsesc cel mai mult. Alina, fata cea mai mare are familia ei lângă Bacău, iar Ramona și Monica sunt plecate în străinătate.

p

Emil Gabor a avut un accident grav

În urmă cu 10 ani, tatăl Monicăi Gabor a suferit un accident grav, când un lemn mare i-a căzut pe spate. De atunci, bărbatul se luptă cu durerile groaznice.

Însă, alături de el a fost fata lui mai mare, Alina și sora bărbatului, deoarece bărbatul nu putea merge. Emil Gabor a declarat că în ciuda faptului că Monica nu vine în țară des, aceasta îl sună de fiecare dată când are ocazia.

Reporter: Le vedeți rar. Vă e dor de ele…

Emil Gabor: Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.

De asemenea, bărbatul precizează că Monica vrea să îl ia la ea în America, dar acesta nu vrea să plece de la casa lui.

Reporter: Fetele vă trimit bani lunar?

Emil Gabor: Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România. Nu pot să vă spun ce pensie am, e secret asta.

Citeste si:Șocant! Anca Țurcașiu a fost declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu artista

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: