Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Alain Delon la vârsta de 88 de ani. Fiica acestuia a publicat o fotografie specială cu actorul

Cum arată Alain Delon la vârsta de 88 de ani. Fiica acestuia a publicat o fotografie specială cu actorul

Alain Delon vrea să fie eutanasiat

Fiica lui Alain Delon, Anouchka, a făcut publică o imagine rară cu celebrul actor, acum în vârstă de 88 de ani, cu permisiunea acestuia. Fotografia, postată pe rețelele de socializare, a venit însoțită de un mesaj emoționant.

Anouchka, mesaj emoționant pentru tatăl său

În mesajul său, Anouchka împărtășește că a avut o dimineață specială alături de tatăl ei și a decis să imortalizeze momentul printr-o fotografie. Ea descrie experiența ca fiind un moment unic de tandrețe într-o lume plină de agitație. Cu ochii lui albaștri, mereu vii și luptători, Alain Delon îi oferă fiicei sale o forță inimaginabilă.

“Vineri dimineaţă am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoştinţă infinită. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute. Mi s-a părut că era chipeş. Cu ochii lui veşnic albaştri ca oţelul, vii, luptători, care îmi dădeau o forţă inimaginabilă. Propriul meu nemuritor. I-am arătat fotografia şi i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtăşesc cu voi, publicul său care ţine la el. Aşa că, cu acordul său, iat-o. Iar răspunsul lui la îngrijorările voastre este ‘nu vă faceţi griji’”, a scris fiica actorului pe pagina de Instagram.

Imaginea publicată de fiica lui Alain Delon. Sursa foto: Instagram
Imaginea publicată de fiica lui Alain Delon. Sursa foto: Instagram

Anouchka dezvăluie că, impresionată de frumusețea și sensibilitatea imaginii, a cerut permisiunea tatălui său să o împărtășească cu publicul său, care îl iubește. Mesajul său pentru fanii lui Alain Delon este că nu este nevoie să se îngrijoreze.

Conflict între copiii lui Alain Delon

Acest gest al lui Anouchka vine în contextul unui conflict între ea și frații ei, Anthony și Alain-Fabien, legat de starea de sănătate a tatălui lor și locul în care ar trebui să locuiască acesta. Disputa dintre cei trei copii ai actorului s-a amplificat în ultimele luni, cu privire la tratamentul și reședința lui Alain Delon.

Starea de sănătate a actorului s-a deteriorat, iar copiii săi s-au angajat într-o luptă pentru a decide unde ar trebui să trăiască acesta. Tribunalul a intervenit, plasându-l pe Alain Delon sub tutelă consolidată pentru a-i proteja atât pe el, cât și bunurile sale, deoarece se confruntă cu probleme cognitive și locomotorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: