Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Anamaria Prodan la 56 de kg? Vedeta s-a uscat pe picioare: „M-am consumat”

Cum arată Anamaria Prodan la 56 de kg? Vedeta s-a uscat pe picioare: „M-am consumat”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce a spus vedeta despre fostul soţ

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor pentru o perioadă bună de timp, însă conflictul pare să se fi dezamorsat în ultima vreme. După o perioadă de timp în care nu a mai apărut atât de des la evenimentele mondene, Anamria Prodan și-a făcut simțită prezența la lansarea filmului „Haita de acțiune”, iar toți cei care au văzut-o au rămas fără cuvinte!

Anamaria Prodan a slăbit enorm după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a întors toate privirile la lansarea filmului „Haita de acțiune”. Îmbrăcată într-un costum de un roz aprins și cu părul strâns lejer, Anamaria Prodan a reușit să capteze atenția din cauza faptului că a slăbit foarte mult, după cum ea însăși a povestit. Și-a propus să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de mariajul cu Laurențiu Reghecampf și iată că a reușit, fiind o femeie foarte determinată.

Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

anamaria prodan
Anamaria Prodan a slăbit considerabil după divorțul de Laurențiu Reghecampf Sursă: Click!

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect”, a declarat Anamaria Prodan, conform Click! 

În prezent, Anamaria Prodan cântărește 56 de kilograme și susține că se simte foarte bine în propria piele. Nu mai dorește să-și consume energia vorbind despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și nici nu mai este nostalgică după vremurile în care forma un cuplu reușit alături de antrenor. Impresara are un nou iubit pe care nu dorește să-l prezinte publicului pentru că, susține ea, îi este indiferentă oricum părerea celor din jur.

Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și noua iubită

Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Corina Caciuc este cu 18 ani mai mică decât Laurențiu Reghecampf, însă diferența de vârstă nu pare să fie un impediment. De când a cunoscut-o pe Corina, Reghe se simte un bărbat împlinit și fericit, conform propriilor spuse.

De-a lungul timpului, relația dintre Corina și Reghe a fost în repetate rânduri suspusă atacurilor venite din partea fostei soții a antrenorului, Anamaria Prodan. Din fericire, tensiunile dintre ei s-au diminuat și a trecut ceva vreme de când cei doi nu și-au mai aruncat vorbe veninoase în public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: