Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Andi Moisescu acum 20 de ani când era tot la Pro TV, însă lucra la Marcă Înregistrată

Cum arăta Andi Moisescu acum 20 de ani când era tot la Pro TV, însă lucra la Marcă Înregistrată

GALERIE FOTO (2)

Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din țara noastră, însă puțini își mai amintesc cum arăta acesta înainte să fie jurat la Românii au talent.

Cum arăta Andi Moisescu pe vremea când făcea emisiunea Marcă Înregistrată

Andi Moisescu a avut un parcurs interesant în carieră și a ajuns destul de rapid să fie iubit de toți românii și implicit să aibă un mare succes. El a fost angajat inițial în radio, înainte de a veni la Pro TV, așa că a avut un început greu. Lucrează în televiziune din 1996 și apoi în 2000 și până în 2004 acesta a prezentat un nou concept de emisiune, Marca Înregistrată. Pe vremea aceea, Andi Moisescu arăta cu totul diferit.

„Veneam din radio, unde stăpâneam bine meseria. Am venit în televiziune, unde nu cunoşteam deloc meseria. Eram total „p-afarist“! A fost foarte dificil, în primele şase luni, eram de neprivit”, spunea prezentatorul de la Pro TV.

Andi Moisescu Marcă Înregistrată
Andi Moisescu Marcă Înregistrată

Andi Moisescu a avut un început greu în televiziune

Din 2005, Andi Moisescu a început emisiunea „Apropo TV”, care există și astăzi, iar apoi, din anul 2011, el s-a alăturat echipei de la „Românii au talent”, așadar a împlinit deja zece ani de când este gazdă a emisiunii.

De altfel, la începuturile lui, Andi Moisescu prezenta o emisiune alături de Florin Călinescu, care acum îi este coleg în juriu.

„Şase luni m-am chinuit, timp în care făceam antrenamente încontinuu! Făceam emisia de dimineaţă cu Florin Călinescu. Am şi avut un început… nu îi doresc nimănui! După ce că eşti praf, să te mai pună în combinaţie cu cel mai tare! Ca să poţi să faci comparaţie, să fie evident! Făceam emisia cu el şi după ce terminam, după ce pleca el, refăceam emisia singur. La perete aşa! Cu prompter, mă mai ajutau săracii oameni, intrau în direct prin telefon, doar, doar. Zi de zi am făcut asta. Şase luni! Citeam promptere câte patru-cinci ore pe zi. Ca să pară că vorbesc liber. La programul de dimineaţă ai nevoie şi de prompter, nu poţi să o ţii numai pe vorbire liberă. Mai sunt chestii care mai apar. Sunt anumite lucruri care sunt riguroare şi care trebuie să fie livrate în trei fraze, nu în 30!”, a povestit Andi Moisescu pentru Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: