Redactia.ro
Home » TV » Olivia Steer a anunțat că i-a fost spart contul de Facebook, însă realitatea a fost cu totul alta. Ce gafă a făcut soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer a anunțat că i-a fost spart contul de Facebook, însă realitatea a fost cu totul alta. Ce gafă a făcut soția lui Andi Moisescu

GALERIE FOTO (4)

Olivia Steer a stârnit numeroase controverse, de-a lungul timpului, exprimându-și, în repetate rânduri, în public, argumentele împotriva vaccinării. Și de data aceasta, soția lui Andi Moisescu a reușit să capteze atenția internauților după ce a anunțat că i-a fost spart contul de Facebook. Însă, realitatea a fost cu totul alta. 

 

Gafa făcută de Olivia Steer

Olivia Steer a anunțat luni dimineață că i-a fost spart contul de Facebook și a fost șters, ulterior. Însă, lucrurile au stat cu totul altfel. Soția lui Andi Moisescu și-a dat seama, la scurt timp, că de fapt a fost o eroare provocată chiar de ea.

Soția lui Andi Moisescu anunța luni dimineață pe contul personal de Instagram că i-a fost spart contul de Facebook. Jurnalista s-a enervat, crezând că este vorba despre o conspirație la adresa ei, din cauza convingerilor sale împotriva vaccinurilor.

”Contul meu de profil Facebook a dispărut, azi, fără notificări, fără explicații, fără avertisment. Mă pot aștepta, în orice clipă, să îmi fie ștearsă și pagina publică, pe care scriu acum.

Ce să spun? Nu pot ei să cenzureze, cît putem noi să comunicam. Nu pot ei să distrugă, cît putem noi să construim. Nu pot ei să urască, pe cît putem noi să iubim.

Așa că vă aștept, de-acum, pe blogul meu, oliviasteer.ro, și pe (încă) functionalul cont de Instagram. Și curînd, chiar!, pe YouTube! Ținem legătura strîns! Mereu!”, a fost mesajul Oliviei Steer.

Soția lui Andi Moisescu și-a anunțat, ulterior, fanii, că ar fi vorba despre o greșeală pe care a comis-o chiar ea. Conform unor informații primite de la un prieten, expert în IT, Olivia a găsit problema, pe care a ales să o împărtășească și fanilor din mediul online. Însă, jurnalista este în continuare convinsă că greșeala este tot o strategie de sabotare din partea Facebook.

”În urmă

cu două zile, Facebook m-a anunțat că o persoană străină s-a logat pe contul meu de pe un alt device. Am urmat atunci toate procedurile de securitate, mi-am schimbat parola și mi-am văzut de treabă. Azi-dimineață, contul meu de profil nu mai era (deși, aseara erau ambele vizibile și accesabile, ca de obicei, de pe orice device). Nu era de gasit nici in secțiunea Menu și nici, la o căutare simplă, după nume, în Search. Nici de pe telefon, nici de pe laptop. Messenger dispăruse și el din bara de sus.

Prietenii m-au asigurat că îmi pot vedea contul, prin urmare e sigur activ, sugerînd că terțe persoane au intrat în el și se joacă la butoane, ca să îmi puna nervii la încercare.

Abia, într-un tîrziu, practic în urmă cu circa 10 minute, am găsit, în settings, un buton de switch, care îmi redă accesul spre ambele conturi, dar doar de pe laptop. Practic, e singura modalitate rămasă de a glisa între cele două pagini. Explicația pentru tot acest joc de-a alba-neagra cu conturile de socializare, dată de cîțiva amici, ce au cunoștințe mai vaste decît mine de IT, ar fi că Facebook a schimbat interfața aplicației, îngreunând accesibilitatea, mișcare ce face parte din vechea strategie de sabotare (mai fățișă sau mai puțin) a utilizatorilor indezirabili”, a scris, la scurt timp, soția lui Andi Moisescu.

Discuțiile cu privire la acest subiect nu s-au încheiat aici. Unul dintre internauți ar fi criticat-o aspru pe Olivia Steer pentru că a acordat o atât de mare importanță faptului că a rămas fără contul de Facebook. Soția lui Andi Moisescu nu a ezitat și i-a dat replica printr-o postare pe pagina de Instagram.

,,Cineva, la postarea de ieri, îmi reproșa că îmi dau importanță nemeritată, semnalînd dispariția profilului meu de Facebook.
– Pe cine interesează?!? Pe nimeni!!!, mi-a scris într-un comment. Poate doar pe tine. Pentru că tu ești un niiimeni!!!!.
Are dreptate. Sînt nimeni, în aceeași măsură în care el/ea e un nimeni, noi/voi, ei/ele… Pentru că, oricît ne-am strădui, singuri, prin forțe proprii, zbatîndu-ne să ne depășim limitele, să luptăm cu răul dinăuntrul și dinafara noastră, să ne urlăm revolta, să ne distanțăm unii de alții, scîrbiti de diferențele care ne separă, eșuăm în neputință, frică, ură și disperare.
Noi, toți, înstrăinați și abandonați, sîntem Nimeni. Pentru că doar împreună putem fi Totul, a scris Olivia Steer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: