Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Andreea Bănică în adolescență! Este de nerecunoscut acum. FOTO

Cum arăta Andreea Bănică în adolescență! Este de nerecunoscut acum. FOTO

GALERIE FOTO (2) Cum arăta Andreea Bănică în adolescență! Este de nerecunoscut acum. FOTO

Cum arăta Andreea Bănică în adolescență! Artista, care se află în lumina reflectoarelor de mai bine de două decenii, s-a schimbat foarte mult. 

Cum arăta Andreea Bănică în adolescență

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România. Deși se află în atenția publicului de mai bine de 20 de ani, aceasta era diferită în adolescență, abia o mai recunoști acum. Cum arăta Andreea Bănică în adolescență?

Andreea Bănică a urmat exemplul mai multor vedete din România, care și-au lăsat urmăritorii de pe social media să le sugereze idei de postări. Unul dintre fanii cântăreței i-a cerut să pună o poză cu ea în care i se vede bine alunița de pe obraz, iar blondina a ales să distribuie o fotografie în care avea 16 ani. Au trecut 25 de ani de atunci și este incredibil cât de mult s-a schimbat artista, potrivit spynews.ro.

Cum arăta Andreea Bănică în adolescență

Cum arăta Andreea Bănică în adolescență! În fotografia postată se citește incocența pe chipul artistei. Aceasta era frumoasă încă de pe atunci, având părul șaten, culoarea ei naturală, iar pe buze purta un ruj roșu. Cântăreața nu a apelat la prea mult machiaj, cu toate acestea nu putea fi neobservată.

Ce a declarat Andreea Bănică despre operațiile estetice

Andreea Bănică le-a spus dezvăluit fanilor adevărul despre operațiile estetice, iar acest lucru i-a luat complet prin surprindere. Datorită faptului că timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta asupra sa, mulți sau întrebat dacă nu cumva Andreea a apelat la intervenții chirurgicale.

De curând, fanii i-au cerut vedetei să le arate o imagine făcută înaintea intervențiilor chirurgicale, iar acest lucru a deranjat-o pe foarte mult Andreea Bănică, pentru că ele nu există.

”Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată! Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: