Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu-și lasă Andreea Bănică fiica la școală. Declarațiile șocante ale artistei

De ce nu-și lasă Andreea Bănică fiica la școală. Declarațiile șocante ale artistei

De ce nu-și lasă Andreea Bănică fiica la școală

Andreea Bănică a declarat că nu o lasă pe fiica sa să meargă la școală, după ce în urmă cu o săptămână anunța că aceasta are un program hibrid. Vedeta s-a decis că sănătatea fiicei sale este mult mai importantă, motiv pentru care a ales ca Sofia să facă cursuri online.

De ce nu-și lasă Andreea Bănică fiica la școală. Declarațiile șocante ale artistei

Anul școlar a început deja de mai bine de o săptămână, iar sistemul se desfășoară în mod hibrid. Mai exact, o parte dintre elevi merg la școală, în timp ce alții vor face cursuri online.

Astfel, Andreea Bănică a luat decizia ca fiica ei cea mare, Sofia să rămână acasă să facă cursuri online. Artista a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care explică motivul pentru care a decis ca fata ei să facă cursuri online.

Am decis să nu îmi trimit prinţesă la şcoală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginăm vreodată că le vom trăi. Prefer să facă şcoală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândeşte pe toţi, care se răspândeşte atât de repede, şi care pentru unii dintre noi este letal, a spus artista.

Andreea Bănică este îngrijorată pentru familia sa

Fosta solistă de la trupa Blondy a precizat că vrea să aibă grijă de familia ei și de bunicii mai în vârstă, pentru a nu se îmbolnăvi din cauza coronavirusului. „Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem , ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectam mereu şi purtăm măşti ceea ce va rog şi pe voi să faceţi 🙏”, a spus ea pe Facebook.

Andreea Bănică are o carieră de succes și o familie frumoasă pe care a construit-o cu Lucian Mitrea, soțul ei. Artista este împlinită din toate punctele de vedere, având doi copii minunași, Sofia și Noah Andrei.

Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… traim…

Publicată de Andreea Banica pe Luni, 21 septembrie 2020

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: