Redactia.ro

Un fan către Andreea Bănică: ”Ești ca acum 15 ani, fata din Playboy”. Fotografia cu care a stârnit admirația tuturor

E una dintre cele mai active cântărețe din România, reușind să rămână în atenția publicului grație talentului muzical, dar și a fizicului impresionant. Zilele trecute, Andreea Bănică a reușit să stârnească o adevărată isterie pe rețelele de socializare cu o fotografie sexy.

În vârstă de 41 de ani, cântăreața e în continuare una dintre cele mai dorite și apreciate femei din showbizul românesc. Iar comentariile strânse de cea mai recentă postare a sa în mediul online dovedește asta. În imaginea respectivă, Andreea Bănică apare purtând un simplu sacou, care, însă, lasă la vedere bustul generos.

”Arăți ca în Playboy”

Un astfel de cadru a stârnit rapid isteria celor de pe rețelele de socializare. ”Ești exact ca acum 15 ani… fata din Playboy”, a fost unul dintre comentariile unui fan înfocat de-al artistei. Și, ce-i drept, Andreea Bănică reușește la vârsta ei să arate impresionant, având o siluetă ca trasă prin inel.

Andreea Banică mamă a doi copii

 


În ciuda faptului că are o carieră activă și solicitantă, artista n-a pus nicicând familia pe planul doi. Ea formează un cuplu de foarte mulți ani cu managerul ei, Lucian, cu care are și doi copii. Primul ei născut, Maria Sofia, este deja la școală, în timp ce mezinul familiei de-abia învață să vorbească.