Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 42 de ani. Este mama a doi copii FOTO

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 42 de ani. Este mama a doi copii FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 42 de ani

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 42 de ani. La doar 42 de ani, artista are trupul unei adolescente. Atât de bine arată Andreea Bănică, mai ales în costum de baie. Plecată în vacanță împreună cu fiica în Kenya, vedeta a postat imagini inedite pe rețelele de socializare.

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 42 de ani. Este mama a doi copii FOTO

Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 42 de ani. În tinerete, românii erau obișnuiți să o vadă în costumele de scenă dar de această dată, Andreea Bănică s-a afișat în costum de baie, iar priveliștea este de-a dreptul senzațională. Vedeta a plecat împreună fiica sa, Sofia, în vacanță în Kenya. Fiind o persoană activă pe rețelele de socializare, Andreea a postat câteva imagini cu ea din vacanță. Și nu orice imagini! Blondina a îmbrăcat un costum de baie cu animal print care i-a scos în evidență trupul de zeiță pe care îl are la 42 de ani.

Deși are doi copii, Andreea Bănică are un trup de păpușă, așa cum se descrie chiar ea. „I am not a russian doll, i am the original romanian Barbie (nr. „Nu sunt o păpușă rusească, sunt doar păpușa Barbie original românească„)”, a scris Andreea la fotografiile postate pe Instagram.

Cântăreața a decis să-și petreacă zece zile alături de fiica sa, lăsându-și soțul și fiul în România. „O vacanta impreuna atat de departe de baietii nostri 🙈 Ne bucuram de toate momentele frumoase, avem programul incarcat, safari si savanele imense din parcurile protejate. Kenya, o experienta incredibila si mult dor de casa. 10 zile noi doua si elefantul din spatele nostru”, a scris Andreea alaturi de o fotografie postata cu fiica sa. Cele două petrec momente de neuitat, clipe pe care blondina le împărtășește cu fanii săi.

Andreea Bănică, împreună de 25 de ani cu același iubit

Într-o lume a showbiz-ului în care divorțurile sunt la ordinea zilei, Andreea Bănică și Lucian Mitrea reușesc să țină plictiseala departe de căsnicia lor. Cei doi au o relație fericită și se bucură enorm de cei doi copii pe care îi au împreuna, Sofia și Noah. Potrivit artistei, cheia unei relații de succes este comunicarea. Aceasta a spus ori de câte ori simte nevoie să fie răsfățată, nu ezită să-i spună soțului său. „Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani La mulți ani în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată. Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. Andreea avea 16 când l-a cunoscut pe Lucian, iar de atunci au fost de nedespărțiți, construindu-și împreună o familie minunată.

Andreea Banica si Lucian Mitrea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: