Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, vacanță cu peripeții în Kenya: ”Vedeți unghia mea?!”

Andreea Bănică, vacanță cu peripeții în Kenya: ”Vedeți unghia mea?!”

GALERIE FOTO (3) Andreea Bănică

Andreea Bănică are parte de o vacanță exotică de vis! Împreună cu fiica ei, Sofia, se află în Kenya unde se bucură de peisaje unice, dar se confruntă și cu peripeții.

Andreea Bănică, vacanță cu peripeții în Kenya: ”Vedeți unghia mea?!”

Andreea Bănică și-a lăsat soțul și fiul cel mic acasă și a plecat împreună cu Sofia, într-o vacanță de vis, în Kenya. Acolo, însă, a avut parte și de incidente. La geamul cabanei unde este cazată cu Sofia, niște maimuțe și-au făcut prezența, iar de teama lor, Andreea Bănică s-a lovit la una dintre unghii.

„Ce credeți că am făcut? Vedeți unghia mea?! Accident!”, le-a dezvăluit- Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

Andreea Bănică a relatat și cum a avut loc incidentul. Mai exact, atunci când a văzut maimuțele la geamul cabanei, a încercat să închidă rapid ușa, pentru ca nu cumva primatele să pătrundă în interior. Doar că această precauție, i-a adus ghinion Andreei Bănică, deoarece s-a lovit la una dintre unghii. De altfel, s-a ales și cu durere.

„Eu eram afară, pe acel șezlong. Sofia m-a chemat înăuntru să-i dau ceva, am intrat și în secunda unu au apărut maimuțele la geam. Am fugit să închid ușa, să nu intre peste noi și uitați-vă ce-am făcut. Nu mai pot de durere! Am încercat să bag mâna în apă rece, dar aici nu e apă rece, edoar călâie. Mă doare de mor”, a spus artista.

 

Cât costă vacanța Andreei Bănică

Pentru întreaga sa vacanță, Andreea Bănică a dezvăluit pe Instagram că un astfel de sejur costă între 1.800 – 5.000 de euro de persoană. Totodată, prețurile diferă în funcție de cazare, durată și activitățile desfășurate. De altfel, speră ca într-o zi să poată veni cu întreaga familie în zonă.

”Va pupam din Paradisul nostru! 🐘🍃 Nu regret niciun moment ca am venit in aceasta tara, pentru ca nu m-a dezamagit la niciun capitol. Este cu siguranta o vacanta de neuitat si ma bucur ca am impartit aceasta experienta cu Sofia🌹(ne-am promis ca vom reveni si in formula completa candva 🙈).Ador vremea de aici si imi era tare dor de caldura si haine lejere, dar pentru ca am ajuns intr-o locatie noua, ne-am aranjat amandoua pentru o cina mai speciala„ a scris Andreea Banică pe Instagram.

Andreea Bănică este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii: Sofia și Noah. Sofia deja îi calcă pe urmei artistei. Pe Instagra, Andreea Bănică a mai postat filmulețe fiica ei, cântând. De altfel, de Crăciun, Andreea Bănică și Sofia au lansat și un clip împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: