Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată apartamentul de lux al fiicei secrete lui Vladimir Putin. Imagini de senzație

Cum arată apartamentul de lux al fiicei secrete lui Vladimir Putin. Imagini de senzație

GALERIE FOTO (6) Cum arată apartamentul de lux al fiicei secrete lui Vladimir Putin

Cum arată apartamentul de lux al fiicei secrete lui Vladimir Putin. Președintele României are o fiică secretă, Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh. Tânăra este din orașul natal al lui Vladimir Putin , Sankt Petersburg.

Cum arată apartamentul de lux al fiicei secrete lui Vladimir Putin. Imagini de senzație

Svetlana Krivonogik și fiica sa Luiza Rozova își doresc să își închirieze un apartament de lux de peste patru sute de metri pătrați, iar suma acestuia este de 7.700 de lire sterline pe lună. Apartamentul este plasat pe Insula Kamennîi din Sankt Petersburg. În ultima perioadă s-a zvonit că Svetlana și Luiza s-ar fi mutat într-o vilă care costă 1.7 milioane de lire sterline și se află într-un carter de lux din Sankt Petersburg. Imagini din interiorul apartamentului de lux al presupusei fiicei secrete a lui Putin au fost publicate de o agențue imobiliară Engel & Volkers. Potrivit BBC, apartamentul, situat într-un complex rezidențial privat din Sankt Petersburg, a fost construit de o companie asociată cu Rossiya Bank, considerată instituția financiară cea mai conectată cu cercul intim al lui Vladimir Putin.

Apartamentul se distinge printr-o arhitectură clasică și are vedere la râul Neva. De asemenea, în interior, decorațiunile sunt placate cu aur, iar apartamentul are trei etaje. La primul etaj se află camera de zi și terasă, al doilea etaj curpinde dormitorul și o cameră pentru copii, cu tavan pictat. La al treilea etaj se găsesc un home cinema, și o canapea cu foițe de aur. Un editor în materie de design interior a relatat pentru BBC Rusia că apartamentul e decorat într-un stil ce arată un lux negândit. „Se poate vedea că designerul a gestionat eficient un buget consistent spre satisfacţia clientului, a cărui vanitate a fost astfel flatată. Finisajele sunt scumpe şi brandurile de calitate, doar că interpretarea gemenelor arhitecturale şi detaliile decoraţiunilor evocă interioarele anilor 1990”, a spus editorul, potrivit adevărul.ro.

Krivonogikh și fiica sa mai au o casă la Monaco, iar fosta amantă a lui Vladimir Putin ar avea o avere estimată la 74 de milioane de lire sterline. Luisa, 19 ani, a recunoscut pentru presa rusă că probabil seamănă cu o versiune tanără a lui Putin. Aceasta și-a închis recent contul de INstagram după ce a primit mai multe mesaje negative.

Cu ce se ocupă mama Luizei

Potrivit presei internaționale, mama Luizei are o companie care deține o mică parte din Rossiya Bank, care a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei în 2014, pentru legăturile sale cu elita politică a Rusiei. Proekt a estimat bvaloarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute deținute de Krivonogikh în Moscova, Sankt Peterburg. Relația acesteia cu Vladimir Putin ar fi inceput in 1990, inainte ca acesta sa devina presedinte.

Ea a lucrat ca menajeră și a locuit într-un apartament modest înainte de a se muta în una dintre cele mai luxoase reședinte din Sankt Petersburg. Cel mai probabil, relația acesteia cu Putin s-a încheiat „aproape de finalul ultimului deceniu”, conform surselor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: